E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara'da toplu taşımada korona düzenlemesi---

Ankara'da toplu taşımada korona düzenlemesi

Ankara'da toplu taşımada korona düzenlemesi
12 Nisan 2020 - 18:20 borsagundem.com

Ankara'da toplu taşıma araçlarında maske kullanılması ve genel hijyen için sıvı dezenfektan bulundurulması zorunlu hale getirildi.

Ankara'da toplu taşıma araçlarına binecekler için maske zorunluluğu geldi.

Ankara Valiliği'nin yaptığı açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 13 Nisan saat 00.01'den itibaren toplu taşıma araçlarında maske kullanımının zorunlu olacağı belirtildi.

Ayrıca sıvı dezenfektan bulundurulması da zorunlu hale getirildi.

İstanbul Valiliği'nden toplu taşıma kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aslan12 Nisan 2020 21:00

    Her işte bir hayır vardır. Gördük ki bu chp denen cifit yuvası sadece bir amaç için seçime giriyor. Ülke insanının İslâm şeriatına tekrar geçmesine mani olmak. Fakat çaresiz herkes İslâm şeriatına sarılacak.

  • Bu ülke laiktir laik kalacaktır!12 Nisan 2020 23:32

    Bu yüzden mi umreden dönüp millete virüs bulaştırdınız? Yetmedi hızınızı alamadınız milletin yüzüne tükürdünüz, senin gibi yobazları taa menemenden biliriz, bu yüzdendir karın ağrınız, bu yüzdendir bu ülkenin kurucu partisine karşı hazımsızlığınız, kin ve nefretiniz,

  • OBJEKTİF BAKIŞ12 Nisan 2020 20:42

     metro ve toplu taşıma araçlarında maske ve dezenfektan bulunması kadar bunların kullanma şekli de bir o kadar önemlidir. haber programında izlerken, metroda inen yolcular, turnikelerde bulunan kutulardan maske alıp taktıktan sonra, biraz ilerde bulunan el dezenfektanı ile elini dezenfekte ederek devam ediyor, bu son derece riskli ve yanlış bir hareket, düşünün yüzlerce kişi ellerini dezenfekte etmeden kutudan maske alıp takıyor, bunu yaparken de diğer maskelere virüs bulaşabilir, oysa olması gereken, önce el dezenfektanı sonra maske alıp takmak, umarım otobüslerde buna uygun düzenleme yapılmıştır. metrolarda da bu  yönde uyarı yazıları mutlaka olmalı.unutmayalım önce dezenfektan sonra maske...