E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAnkara Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış---

Ankara Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış

Ankara Valiliği uyardı: Kuvvetli yağış
12 Aralık 2022 - 16:07 borsagundem.com

Ankara Valiliği, yarın etkili olması beklenen sağanak nedeniyle sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu.

Ankara'da etkisini göstermesi beklenen kuvvetli yağış üzerine Ankara Valiliği konuyla alakalı sosyal medya üzerinden kentte yaşayan vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Son meteorolojik değerlendirmelere göre, yarın Ankara'nın kuzey ve batısında kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

Antalya'da sel böyle geldi

 

Antalya'daki sel hava ulaşımını da etkiledi

 


 

Batı Akdeniz için kuvvetli fırtına uyarısı

 

Meteoroloji'den 'turuncu' ve 'sarı' uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )12 Aralık 2022 17:36

    Peki aynı valilik bizler valilik olarak, beldiyeler olarak millete hizmet edemiyoruz hiç... yapmur yağdığında, evlerinize sel suları girebilir. Biz uyarma harici adıma tamıyoruz diye kendinide eleştirdi mi ? Gerçekten uyarması, yada boğulmaz üzre olanları kurtarmakdan başka beldiyeler ve remsi kurumlar önlem alabildi mi ? Bu millet bu uyarıları almadna önce, resmi kurumların, belediyelerin, idareci yöneticilerin partisi umrumda değil... gerekli önlemleri almasını sağladı mı ? ... meteorolojının görevini kapıyori kendi asli görevini yapmadığı için :D sen asli işine bak yağışlar öncesi çevre düzenlemesi ve denetimini yap ey vali... Ne saçma iş bu yahu... Sen asli işini yapsan zaten hayat doğal akışında sürecek... zırva zırva işler...