E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeteoroloji'den 'turuncu' ve 'sarı' uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!---

Meteoroloji'den 'turuncu' ve 'sarı' uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!

Meteoroloji'den 'turuncu' ve 'sarı' uyarı: Kuvvetli yağış bekleniyor!
24 Kasım 2022 - 04:00 borsagundem.com

Meteoroloji, 'turuncu' ve 'sarı' kod uyarısında bulundu. Aralarında depremin yaşandığı Düzce'nin de olduğu 5 kentte kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelere göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışla birlikte azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor.

Gece saatlerinden itibaren Düzce il genelinde görülecek olan sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli (20-45 kg/m2) olması bekleniyor.

Depremin yaşandığı kentte cuma günü de yağışların kuvvetli, il genelinde yer yer çok kuvvetli olması beklenirken, cumartesi günü etkisini azaltarak akşam saatlerine kadar devam edeceği ancak pazar günü bölgede parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı öngörülüyor.

5 il için 'turuncu' ve 'sarı' uyarı

Öte yandan, kuvvetli yağış beklenen Düzce, Antalya ve Şanlıurfa için 'sarı', Aydın ve Muğla için 'turuncu' kodla uyarı yapıldı.

Yetkililker, ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Meteoroloji'den 21 il için sağanak yağış uyarısı

 

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve fırtına

 

Meteoroloji’den art arda uyarılar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)