E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAncelotti konuştu! Arda Güler'den haber var---

Ancelotti konuştu! Arda Güler'den haber var

Ancelotti konuştu! Arda Güler'den haber var
09 Aralık 2023 - 15:40 borsagundem.com

Real Madrid teknik patronu Ancelotti, Arda Güler'in sakatlık durumuna ilişkin, "Belki yılın son birkaç maçına, belki de gelecek yıla hazır olacak. İyi görünüyor" dedi.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e rekor bedelle transfer olan fakat üst üste yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü resmi maça çıkamayan Arda Güler'den iyi haber geldi. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Valdebebas'ta basına konuştu. Hakkında çıkan Suudi Arabistan iddialarına dair cevabıyla gündeme gelen Ancelotti, sakatlıktan kurtulan Arda Güler'in son durumuyla ilgili de açıklamalar yaptı.

Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldığı iddiasıyla ilgili esprili bir yanıt veren İtalyan teknik adam, "500 milyon euroya Suudi Arabistan'a yürürüm! Bana uçak bile ayırtmayın, yürürüm. Şaka yapıyorum, herkes kendi seçimini yapar. Paraya ihtiyacım yok" ifadelerini kullandı.

Arabistan'dan resmi bir teklif almadığını söyleyen Ancelotti, "Hayır, beni aramadılar. Başka hedeflerim ve başka fikirlerim var. Parayı hiç düşünmedim çünkü paranın en önemli şey olmadığı bir ailede büyüdüm. Benim için kendimi iyi bir ortamda bulmam gerekiyor. Şu anda o ortam burası." yanıtını verdi.

"Güler iyileşme sürecinin son aşamasında"

Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili bilgi veren başarılı çalıştırıcı, "Güler iyileşme sürecinin son aşamasında. Önümüzdeki hafta tam yoğunlukta çalışmaya başlayacak. Belki yılın son birkaç maçına, belki de gelecek yıla hazır olacak. İyi görünüyor. Tüm sakat oyuncularla olduğu gibi onunla da her gün konuşuyorum ama bu çok zaman alıyor çünkü çok fazla sakat oyuncu var." şeklinde konuştu.

Arda Güler'in sakatlıkları sonrası Real Madrid'de ilginç gelişme

 

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması: Şüphemiz yok

 

...Ve Arda Güler kadroda

 

Ancelotti'den Arda Güler'in dönüş tarihiyle ilgili açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ09 Aralık 2023 23:32

    şuana kadar avrupa ya gidipde son zamanlar da dönmeyen genç futbolcumuz olmadı hiç biriside dikiş tutturamada.çünkü avrupadaki futbol stantardları ülkemizdeki ile kat ve kat üstünlük var.Hem futbol kültürü hem yaşantı hem kondoksiyon hem fiziksel olarak.