E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıAltın, Fed Başkanı'nı yükselişle karşılıyor---

Altın, Fed Başkanı'nı yükselişle karşılıyor

Altın, Fed Başkanı'nı yükselişle karşılıyor
16 Haziran 2020 - 11:49 borsagundem.com

Altın fiyatları, Fed Başkanı Powell'ın Kongre'de yapacağı konuşmaya ilişkin beklentiler ile birlikte yukarı yönde hareket etti

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ekonomist/stratejist 16 Haziran 2020 13:12

    FED Başkanı Powell 3 yıl süreyle sıfır faizle devam edeceğiz dedi ve dün itibariyle şirketlere uzun vadede destek olmak icin tahvil alım programı başlattılar. IMF Başkanı Georgieva beklentilerimizin üstünde kötü bir senaryo ile karşı karşıyayız dedi. Çin ve İran başta olmak üzere Avrupa İngiltere ve ABD 2. dalga korkusu hızla yayıldı. Kısacası güvenli limanlara yeniden yönelim arttı demekki yalancı bahar kısa sürdü. Allahtan riskli varlıklarda yer aldığım kadar risksiz varlık olarak 300 TL maliyetli 1 kg altınım var daha önce de dediğim gibi elimde tutacağım demiştim çünkü öngörülerim beni hiçbir zaman yanıltmaz bu pandemi ve ardından gelen küresel kriz 3-5 ayla bitecek değil ancak 2022 Ocak'a kadar sürmesi kuvvetli muhtemeldir. FED Başkanı bile ağzından kaçırdı 3 yıl faiz "0" sıfır faizi sabitledi.