E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan Türkiye'ye 'İncirlik' telefonu---

Almanya'dan Türkiye'ye 'İncirlik' telefonu

Almanya'dan Türkiye'ye 'İncirlik' telefonu
07 Haziran 2017 - 20:20 borsagundem.com

Almanya Savunma Bakanı, Fikri Işık’ı telefonla arayarak, Türkiye’nin İncirlik’teki ev sahipliği için müteşekkir olduklarını; ancak çekilme kararı alma mecburiyetinde kaldıklarını ve intikal planlaması hakkında Türkiye’yi bilgilendireceklerini söyledi

Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı arayarak, Alman Bakanlar Kurulu’nun İncirlik’teki Alman askeri unsurlarının Ürdün’e intikali konusunda alınan karar hakkında bilgi verdi. Bakan Von Der Leyen, Türkiye’nin İncirlik’teki ev sahipliği için müteşekkir olduklarını; ancak çekilme kararı alma mecburiyetinde kaldıklarını ve yapılacak intikal planlaması hakkında Türkiye’yi bilgilendireceklerini belirtti.

Bakan Işık ise bu intikalin DEAŞ’la mücadelede bir aksaklığa yol açmayacak şekilde gerçekleşmesi için gerekli hassasiyetin gösterileceğinin tabii olduğunu söyledi. İki bakan, intikalin detayları hakkında yakın temas içinde kalmak konusunda mutabakata vardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup08 Haziran 2017 07:36

    Adamlar nazik ve diplomatik bir uslüp kullanıyor bir de bizimkilerin uslübünü düşünüyorum. Kaba saba olmak meziyet oldu Türkiye'de.

  • Özlem Darıcı08 Haziran 2017 01:18

    Biz bı gidişle asla gelişmiş ülke olamayacağız.

  • D.demirkan 08 Haziran 2017 00:22

    ALMAN KURDU OLMA.TÜRK KANGALI OL.ALMAN AMERİKAN UŞAĞI OLMA.SEN ASİL TÜRK SÜN.KENDİNE GÜVEN.MAZLUMLARA UMUT OL.

  • D.demirkan 07 Haziran 2017 22:44

    TÜRKİYE GELİŞMİŞ ÜLKE OLDU ARTIK.ALLAHA ŞÜKÜR CENNET VATANIMIZDA HERŞEYİMİZ VAR.OLMAYANLARA DA YARDIM EDİYORUZ.TÜRK HALKI MERHAMETLİDİR HAMDOLSUN.ESKİDEN BÖYLE BİR OLAY OLSA İDİ FAİZLER FIRLAR PİYASALAR ALT ÜST OLUR DU.MAŞALLAH DİMDİK AYAKTA YIZ.ALLAHIM BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN GERİSİ VIZ GELİR TIRIS GİDER.

  • vatansever,07 Haziran 2017 21:19

    Bu yaptigin terbiyesizligi hayatin boyunca madalya olarak boynunda tasiyacaksin......

  • Ekonomist07 Haziran 2017 20:47

    Gelişmiş ülkeler ile geri kalmış ülkeler arasındaki fark böyle bir şey işte. Ama yine de yumuşak atın çiftesi pek olacaktır diye düşünüyorum.

  • ersi07 Haziran 2017 20:30

    yürü la,,hala buradamısınız.