E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlman Büyükelçi'den Türkiye’nin mülteci politikasına övgü---

Alman Büyükelçi'den Türkiye’nin mülteci politikasına övgü

Alman Büyükelçi'den Türkiye’nin mülteci politikasına övgü
19 Mart 2021 - 16:49 borsagundem.com

Türkiye'nin mülteci politikasını öven Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz, Kilis ziyaretinde yeni Kilis Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Schulz, "Salgın döneminde bile böyle mükemmel tesisler yapmak çok önemlidir" dedi.

Almanya'nın Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz beraberindeki heyet ile birlikte AB fonlarından yaptırılan yeni Kilis Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

"BU PANDEMİ DÖNEMİNDE BÖYLE MÜKEMMEL BİR TESİSİN YAPILMASI ÖNEMLİDİR"

Alman Büyükelçi, Türkiye’nin 3 milyon 600 bin Suriyeli mülteciye ev sahipliği yaptığını ifade ederek, “Kilis’te 110 bin Suriyeli nüfusu yaşıyor. Almanya adına hem Türkiye Cumhuriyeti'ne hem de Kilis halkına sıcak hoşgörüyle bu insanları kabul ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye'nin mülteciler için önemli işler yaptığını belirten Schulz, "Kilis nüfusunun iki misli arttığını da biliyorum. Bu durum haliyle alt yapının ve belediye hizmetlerinin o şekilde artması demektir. Belediyeciliğin yanı sıra bütün alt yapının, özellikle sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi gerekiyor. Bu salgın döneminde böyle bir mükemmel bir tesisin yapılması önemlidir” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi açılıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nıjo20 Mart 2021 20:40

    :) ver gazı çevir kazı yanmasın. bizimkiler yakında para ver yoksa salarım surileri diye yapmaya başlayınca bu övgüler yalan olacak... siyaset işte.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU19 Mart 2021 23:03

    sözleşme tarihi geldiye yine aragazlar vermeye başladılar.

  • emre19 Mart 2021 22:23

    yeter be bu beceriksizleri poh poh yaptığınız...

  • Bize ittirilen mülteciler ve AB 19 Mart 2021 17:17

    Gaza devam. Külfeti Türkiye çeksin safahat AB nin. Yolunuda buldular Yunanistan kanalıyla göçmenleri bindirip bindirip Türkiyeye iteliyorlar. Bizimkilerde bunları denizde karada topluyor ülkeye tekrar sokuyor. Ülkemizde mülteciler azalmadığı gibi artmayada başladı AB İnsan hakları falanda hikaye Çok safız.