E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlman basınının Leopard iddiasına Bakan'dan yanıt geldi---

Alman basınının Leopard iddiasına Bakan'dan yanıt geldi

Alman basınının Leopard iddiasına Bakan'dan yanıt geldi
25 Ocak 2018 - 17:00 borsagundem.com

Almanya'da yayımlanan Der Spiegel dergisi, Türkiye'nin Afrin operasyonu nedeniyle Alman hükümetinin TSK'nın elindeki Leopard tanklarının modernizasyonu projesini dondurduğunu iddia etti

Der Spiegel, askeri ekipmanların gönderilmesine ilişkin kararın Almanya'daki yeni hükümet tarafından alınacağını savundu. Habere göre, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, askeri ekipman göndermeyeceklerinin açık olduğunu ifade etti.

Bu iddianın ardından Bakan Çavuşoğlu, "Leopard tanklarıyla ilgili bir komisyon toplanacaktı. Bu komisyon toplantısı ertelendi. Askıya alma ya da iptal diye bir şey yok" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum26 Ocak 2018 14:31

    Aslında bir tank motorunun yapılamamsını ülkeyi yıllarca perde arkasından yöneten sözde Atatürkçü-laiklere sormak lazım.Hani Atatürkçülüğün çağdaş memleket seviyesine çıkmayı dillerinize pelesenk etmiştiniz ama gel gör ki hiç bir icat keşif yapmadınız.Dedikleriniz sadece lafda kaldı o kadar.Sizler aslında Atatürkçü bile değilsiniz ama işte menfaatiniz icabı onu söylüyorsunuz.

  • bir yorum26 Ocak 2018 14:28

    Bu ülkede paşalar doğru dürüst sivillerin iş başına gelmesine hep engel oldular.İşte son 15 yıldır doğru dürüst bir sivil iktidara geldi o da hem iç hem de dış sorunlarla boğuşup duruyor.Yani bir ülkenin başını kaldırıp başka alanlara yönelmesi için başının derdinin az olması lazım.Yinede o insansız hava araçları o kısa menzilli füzeler bile büyük başarı.

  • bir yorum26 Ocak 2018 14:25

    Tabii bir tank motoru bile yapamıyoruz.Bunu bu hükümete ve Cb nınına değil 1960 yılından beri perde arkasından ülkeyi yöneten askeri vesayetçilere sormak gerekiyor.onların yüzünden bir motor yapmaya bile önem veremedik.herhalde bunların görevi bu ülkenin kendi yerli silahını yapmasını engellemekti.Ben artık buna inanıyorum.Şimdiden yerli bir tank motoru yapmaya kalksan en az 10 yıllık bir süreç gerektirir.

  • Arif hikmet28 Ocak 2018 14:20

    Tüm oran yaptı motor hazır

  • Cego26 Ocak 2018 01:05

    Ne oldu bizim yerli tanklar hep hikaye