E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç yeni hedefini açıkladı---

Ali Koç yeni hedefini açıkladı

Ali Koç yeni hedefini açıkladı
11 Temmuz 2020 - 11:03 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bitime 3 maç kala hedefi gösterdi. Sivasspor ve Beşiktaş’la üçüncü sıra için çok önemli maçlara çıkacaklarını kaydeden Koç, futbolculardan 3’te 3 bekliyor

Süper Lig’in üst sıralarındaki yarışa Fenerbahçe de dahil oldu. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, sezonun bitimine 3 hafta kala teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptı.

Sivasspor, Beşiktaş (D) ve Çaykur Rizespor maçlarını kazanmaları halinde Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynama şansı bulacaklarını belirten Koç, “4 puan önümüzdeki Sivas'ı bu hafta konuk edeceğiz. Sonra Beşiktaş derbisi var. İki takım da direkt rakibimiz, mutlaka kazanmalıyız. Trabzonspor'un UEFA'dan men edilmesi olasılığını da unutmayalım. Şampiyonlar Ligi demek 20-30 milyon Euro gelir demek. Kulübümüz ve sizler için çok önemli bir fırsat. 9 puan alalım, rakipler puan kaybedecektir” diye konuştu.
(Sercan Hamzaoğlu /Skor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 07 alanyalı12 Temmuz 2020 08:20

    emre sinirine hakim olamazssa fb işi çok zor.her maç saha içi ve teknik heyette kırmızı kart bolluğu yaşanma ihtimali çok yüksek.

  • Gerçekler 12 Temmuz 2020 08:13

    Futbolu bilmek en başta iyi futbolcu nediri bilmekten gecer ve doğru trasfer yapmaktan gecer. Aziz yıldırım dönemi yüzlerce yabancı alındı en fazla 10 tanedi standart üstü idi, büyük çoğunluk avrupa kuluplerinin atıl hurda oyuncusu idi. Buyük bonservis paralarlıyla gelip büyük paralar aldılar ama takıma hiç bir sey vermeden sahada boş boş dolaşıp bonservislerini beleşe alıp gittiler. Kulubun paraları da hep har vurup harman savruldu kötü trasfelerle. Koç dönemi de farksız şu ana kadar. Koç dönemi hocaları da aziz yıldırım dönemi gibi berbat trasferler yaptı. Demek ki bu hocaların kapasiteleri büyük paralar verdirerek fenere aldıkları külüstür futbolcular kadar!! Umarız bundan sonra doğru trasferler yapılır. Genç, defans dahil teknik kapasite yüksek, fizik gücü yüksek uzun boylu aletik futbolcular alınırsa, bu yıl fenerbahce seyredilir. Kaç yıldır maçları seyretmeyi bıraktık.

  • Gol 11 Temmuz 2020 15:08

    Futbolu bilmek en başta iyi futbolcu nefir bilmekten gecer ve doğru trasfer yapmaktan gecer. Gerisi teferruat! Koç dönemi hocaları berbat trasferler yaptı. Denek ki kapasiteleri büyük paralar verdirerek fenere aldıkları külüstür futbolcular kadar!!

  • FB11 Temmuz 2020 15:05

    Bu yılda saçma sağan trasferler yapmasa bari!! Sadece ve sadece genç, teknik ve uzun boylu atletik oyuncular alınmalı. Takımı jubilesi gelmiş işi bitmiş futbolcu hurdalığına cevirdiler son on yıl. Adamlatın tek derdi canı acınasın sakatlanmasın ve fazla yğksek mücadele etmeden kariyerlerinin son bir kaç yılında da daha fazla para toplayıp işi bırakmaktı. Bu hurdalarıın hem bonservisine hem kendilerine büyük paralar verildi, sonra hepsi sahada çuf çuf dolaşıp durdular ve donrasından ceplerine paraları doldurup bonservislerinide beleşe alıp çuf çuf gittiler

  • Bika11 Temmuz 2020 11:22

    Dedesinden kalan şirketlere FB'ye ayırdığı zamanın yüzde 10'unu ayırdığını sanmıyorum.

  • Densiz11 Temmuz 2020 14:54

    Yani ne yapsın senden icazet mi alacak?