E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç isyan etti! Hiç iyi değilim---

Ali Koç isyan etti! Hiç iyi değilim

Ali Koç isyan etti! Hiç iyi değilim
25 Kasım 2019 - 11:19 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Nasılsınız” sorusuna "Hiç iyi değilim" yanıtı verdi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yöneticileri ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli idareciler maç sonrasında dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Kaybedilen 2 puan sonrası moralinin oldukça bozuk olduğu görülen Başkan Ali Koç, gazetecilerin röportaj talebini geri çevirdi. Başkan "Nasılsınız?" sorusuna ise "Hiç iyi değilim" şeklinde yanıt vererek 1 puandan memnun olmadıklarını açıkça belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FB 25 Kasım 2019 18:49

    Futbolu bilmek iyi oyuncu nedir bilme ile başlar!! doğru nitelikli futbolcu transferi ile başlar. Teknik kadrolar hep takımı lüzümsüz futbolcularka doldurdular, çok istisnalar dışında transferlerin büyük çoğunluğu Türkiye liginden diğer takımlatın aldığı yabancı oyunculardan daha iyi değil. Sadece Feneri yönetenler üç beş kat daha fazla para veriyor..

  • Gerçek 25 Kasım 2019 18:45

    Yıldırım döneminde olduğu gibi yanlış transferlere devam edildi.. Oysa transfer öncesinde ne dedik!?Yaşlıları gönderin, Sadece 25 26 yaş altı oyuncu transfer edin. Transfer ederken defans oyuncu dahi bütün oyuncuların teknik kapasitesi iyi olsun. Transfer edilecek oyuncuların genç olsun, teknik kapasitesi iyi olsun, uzun boylu ve fizik gücü yüksek olsun dedik! Dedik dedik dedik... Ama gidip yinede takımı işi bitmiş langur lungur adamlarla doldurdula! Emre’den Rodrigues den, Dirardan, isla dan falan filandan yüksek başarı umuyorlar.

  • Kara25 Kasım 2019 17:05

    Beter olucan bu daha iyi günler

  • Sedrettin Özdemir26 Kasım 2019 06:29

    Sen beter ol sana ne yaptı. Zaten beterdirsunda haberin yoktur.

  • atmaca25 Kasım 2019 15:31

    Adil Rami gibi çöp bir adamı sana 2,5 milyon €'ya itekleyen Comolli gibi adamlarla çalıştığın sürece daha çok dövünürsün sen Ali Başkan çoook...

  • Germek 25 Kasım 2019 14:09

    Yanlış transferlere devam Ne dedik? Yaşlıları gönderin Sadece 25 26 yaş altı oyuncu transfer edin. Transfer ederken defans oyuncu dahi olsa teknik oyuncu olsun. Alınan oyuncuların genç olsun, teknik kapasitesi yüksek olsun, uzun boylu ve fizik gücü yüksek olsun dedik dedik dedik... Ama gidip timde kanguru lungur adamları doldurdular takıma. Emre’den Rodrigues de firardan isladan falan filandan yüksek başarı unuturlar

  • fafa25 Kasım 2019 11:38

    Ah yavrum! Senin ne işin vardı bir yığın dümenin, bir yığın hengamenin içinde. İşin mi yoktu meşgul olacak? Paran mı yoktu sayacak? Oyun mu yoktu oynayacak? O aleme ben hiç ısınamadım. Kim nereden ne götür, kim oradan nasıl nemalanır hiç anlamadım.

  • anadolu mahallelerine git ali baba25 Kasım 2019 11:26

    2 takım kurdun. A VE B  Fenerbahçe. İkisinin futbolcuları da paraları aldılar yan yattılar. Ali Baba, bas tekmeyi. Bu takımlarda ruh yok. Gez Anadolu mahallelerini. 18 yaşındaki mahalle arası takım as ları bu kadar para döktüğün hoyrat adamlardan kat kat iyidir. Anadolu çocukları senden bu adamlar kadar para da almazlar.