E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç Alman devinden 30 milyon euro istedi---

Ali Koç Alman devinden 30 milyon euro istedi

Ali Koç Alman devinden 30 milyon euro istedi
02 Mayıs 2022 - 15:14 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç oyuncusu Arda Güler'e, Avrupa'dan teklif yağıyor. Son olarak Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Arda için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Fenerbahçe'de bu sezonun en önemli kazançlarından birisi olan Arda Güler, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Birçok kulüp, 17 yaşındaki oyuncu için gözlemcilerinin İstanbul'a gönderdi.

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Arda Güler'i yakından takip eden ekipler arasında olan Borussia Dortmund, genç oyuncu için Fenerbahçe'nin kapsının çaldı. Fanatik'te yer alan habere göre Bundesliga ekibiyle görüşen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 30 milyon euroluk bonservis ücreti talep etti. Dortmund ise henüz bu teklife yanıt vermedi.

Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 12 maçta, 3 gol ve 3 asistle takımına katkı sağladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden zehir zemberek açıklama

 

Fenerbahçe'yi itiraf etti: Jesus yanında 3 ismi getiriyor!

 

Fenerbahçe'de 20 milyon euroluk operasyon

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST03 Mayıs 2022 11:54

    yok canık 130 milyon euro olsun.

  • Uzay03 Mayıs 2022 01:29

    Her yıl 1 takım şampiyon oluyor ve 500trilyon yani 30 milyon euro kazanıyor.Her yıl Arda gibi 3 4 oyuncu alt yapıdan çıkarılıp iyi paraya satılsa Şampiyonluktan fazla gelir elde edilir.Artık Dünya bu işe bòyle bakıyor şampiyonluk hedefin olsun olamıyorsanız böylede bir gelir kapınız olsun.Bu bu kadar zor olmamalı.

  • ALİ KODUŞ02 Mayıs 2022 20:20

    bizim Türk futbolunu basın batırdı ve bitirdi.ulan adam bir oynasın kendisini bir ispat etsin sonra övün.değer genç futbolculardan esermi kaldı hepsi kayıp olup gitti.daha koymadan yelleniyorsunuz.

  • Ahmet ALTUMSEK 02 Mayıs 2022 19:16

    Az bile istemiş messi olur inşallah

  • EKRİST02 Mayıs 2022 20:21

    Ne özelliği var ne yaptı şimdiye kadar acele hemen olumlu etiketi takdınız.kendini bir göstersin bakalım.