E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Koç: '100.yıl pankartlarına izin vermediler'---

Ali Koç: '100.yıl pankartlarına izin vermediler'

Ali Koç: '100.yıl pankartlarına izin vermediler'
29 Aralık 2023 - 17:15 borsagundem.com

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesi Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartı ve tişörtlerine izin verilmemesi üzerine kriz yaşandığı iddia edildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartı ve tişörtlerine izin verilmemesi üzerine kriz yaşandığı iddia edildi.

İddiaya göre Suudi yetkililer, iki takımın Cumhuriyetimizin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk pankartları ve maç önünde tişörtleriyle sahaya çıkmasına izin vermedi. Bunun üzerine iki kulüp yöneticileri hassasiyet gösterdi ve maça böyle çıkılacağı yönünde ısrar etti.

ALİ KOÇ: "PANKARTA İZİN VERMEDİLER"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da "Atamız'ın 'Yurtta sulh cihanda sulh' sözünü hatırlatmak istiyorum. Biz bu pankartla çıkacaktık, 'Peace at home, peace in the world'. Anladığım kadarıyla otoriteler bunu kabul etmemişler. Tam netleşmedi konu." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) edinilen ilk bilgilerde karşılaşma öncesinde İstiklal Marşı'nın okunacağı ve Türk bayrağının açılacağı öğrenilirken, takımların sahaya 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ile Atatürk posteri ve tişörtü ile çıkma isteklerinin çözüme kavuşturulması bekleniyor.

TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

TFF ise bu iddialar hakkında yaptığı açıklamada, "Süper Kupa; Türk Bayrağımız huzurunda, 100. Yıl Kutlama Etkinlikleriyle, Şehitlerimiz için saygı duruşuyla ve sanatçı Norm Ender’in okuyacağı İstiklal Marşımız ile başlayacaktır. Bu konuda yapılan dezenformasyona itibar etmeyiniz." ifadelerine yer vererek çıkan haberleri yalanladı.

Fenerbahçe evinde Galatasaray ile golsüz berabere kaldı

 

Fenerbahçe-Galatasaray maçının VAR hakemi açıklandı!

 

Ülke puanında tehlike! Şampiyonlar Ligi hayal olabilir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yakup Kaya29 Aralık 2023 19:07

    Kusura Bakmayın Beyler Paranızı Veren Başınızı İstediği Gibi Döndürür. Sizde Onur Şeref Olsa Ülkemin 100 Yılı Onurunu Gidip Para İçin Araplara Peşkeş Çekmezdi İşte Karakteriniz Bu, ve Bu Takımlar Dönecek ve Ülkemde Taraftarın Karşısına Çıkacak Çözelim İplerini Gönlümüzden Silelim Bunları Ülkesinin Onurunu Gururunu Taşıyamayanlarla İşimiz Olmasın Yazıklar Olsun Sizlere ve Yarın Taraftarlık Yapacaklara.

  • Mucise Reis : )29 Aralık 2023 18:37

    Dursun Bey ve Ali Bey duruşları içintebrikler... en kötüsü hakem maçı iptal edecektir. Eğerki Atatürk baskıları ve Atatürk sözleri karşısında tutumları için. Bir takım sağaya çıkmasa hükmen 3- 0  oalcak. ama iki başkanda uzlaşmış birlikte hareket edeceğiz diye... Arap sevenler nerede bakalım ? Türk Milletinin varlığına tahamulleri yok... görüyoruz.. Filistinde Atatürk cephelerde savcaşmış osmanlı subayı bide.. Bundan dahi rahtsız olan şerefyoksunları işte... Türk milleti eşsizdir. Bayrak yeredüşürmeyen şehitlerimiz göslerimin önüne gelince Filistinde bide... Ya küfür yazmamak elde deil. Hakemn iptal etsin maçı... çözüm budur ceza ise ceza Taraftar kuruşuna kadar öder ibana yardım kampanyaları ile... Federasyon acil istifa bekliyorum...

  • Mucise Reis : )29 Aralık 2023 18:30

    Hepimiz bugunku konumumuzu Atamıza ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Ali beyde öyle. asgari cüretle çalışanda, memurda, aileleerimizle güvenlik içinde yaşıyorsak ordumuz sınırlarımzıda duruyorsa... Bedel varsa ödenecek Ali bey öder. Gerekirse istifade eder çeker gider bu sonuç olacaksa. köklü aile ve geçmişi var, boynunu onun bunun hatrına eğmez... Türkiyede maç neden oynanmadı Ali bey neden buna diretmediniz? 100 yılda istanbulda bayram havası oalcaktı. kardeşce marçlar şarkılar kutlam aolacakdı türkiye nedne 100 yılda arabın stadında Ali bey ?