E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Babacan'ın sağlık durumunda yeni gelişme---

Ali Babacan'ın sağlık durumunda yeni gelişme

Ali Babacan'ın sağlık durumunda yeni gelişme
08 Eylül 2020 - 17:28 borsagundem.com

Bir süredir korona virüs tedavisi gören DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Korona virüs tedavisi gören DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan açıklama geldi.

Babacan Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Covid-19'la on beşinci günün sonunda şikayetlerim azaldı. Bulguların da düzelme eğilimine girmesi üzerine doktorum tedavimin evde süreceğini söyledi. Hastanede kaldığım süre boyunca sağlık çalışanlarımızın gösterdiği büyük fedakarlığa şahit oldum. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Son günlerde yeniden yaygınlaşan salgına karşı özellikle toplu organizasyonlardan uzak durmanızı, her türlü tedbiri almanızı, kendinizi ve çevrenizdekileri korumanızı özellikle rica ediyorum. Tüm COVID-19 hastalarına acil şifalar diliyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HALK09 Eylül 2020 08:08

    KİBARLIKLA BU ÜLKEYİ  YÖNETEMEZ  ADAMI MASADA  MARS EDERLER  HEM YİGİT  HEMDE EFE OLACAKSINKİ SÖZÜN GECSİN  HAMSİYA KURBAN OLSUN  KAFAYI CALİŞTIRIR İKTİDARDAN  İNDİRMEZ DİNÇ TUTAR

  • kurt09 Eylül 2020 08:04

    birileri   gibi hergün ülkeye hizmet etmeye gayret gösteren tayyib  başkana her parti toplantısında hakaret boyutuna varan   yaygaracilar gibi degil  fakat  ne etliye ne de sütlüye karışmayan bir başkan ne partine  nede ülkesine fayda getirmezİKTİDARDA OLAMAZLAR BAZILARI GİBİ 40 YIL DAHA BEKLERLER

  • Çelebi08 Eylül 2020 22:48

    Kibar , nazik adam en azından. Her gün habire konuşup bangır bangır ona buna hakaret edip dinden imandan kurandan insan sevgisinden bahsetmiyor sonra. Huyu yumuşak belli gergin hamsi tayfadan değil

  • Örnek 08 Eylül 2020 22:12

    Birazda siyasiler örnek olsun patır patır hasta oluyorlar. Neden kalabalığa giriyorlar maske takmiyorlar tokalaşiyor toplu yemeklere gidiyorlar. Sonra millete dugüne gitmeyin diye ahkam kesiyorlar. Siyaset böyle bir şey işte

  • Sedat uslu08 Eylül 2020 21:03

    Geçmiş olsun Dava 'e' ya devam...

  • EKRİST08 Eylül 2020 21:02

    Ben tarafsısım.

  • Sedrettin Özdemir08 Eylül 2020 18:20

    Allah şifa versin.

  • Okie Dokie08 Eylül 2020 17:43

    Geçmiş olsun. Ne AKP'li ne CHP'li hiç fark etmez. Tüm vatandaşlarımızı tanrı bu hastalıktan korusun. Cumartesi günü ayinde dua edeceğim. Amen.

  • abdullah 08 Eylül 2020 21:28

    Allah kendisine oğullar. eşler ve çocuklar isnad etmeyenlerin duasını kabul eder dualarımızın kabul olması dileğiyle. kendisine şirk koşanlardan hiçbir şeyi kabul etmez. rabbimiz olan Allah kullarını her türlü hastalık ve musibetlerden muhafaza etsin. amin.

  • Bika08 Eylül 2020 18:13

    DEVA hissesi için yaptığı yorumdan dolayı Tanrı günahlarını affetmesi için T.Turşucu için de dua et. DEVA yatırımcıları beddua ediyor.