E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAlbayrak: Gösterge tahvilin faizinde ilk kez tek haneyi yakaladık---

Albayrak: Gösterge tahvilin faizinde ilk kez tek haneyi yakaladık

Albayrak: Gösterge tahvilin faizinde ilk kez tek haneyi yakaladık
31 Ocak 2020 - 11:17 borsagundem.com

Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "2 yıllık gösterge tahvilin faizinde yüzde 9,96 ile Kasım 2016'dan bu yana ilk kez tek haneyi yakaladık." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından, tahvil faizlerindeki düşüşe ilişkin değerlendirmede bulundu. 2 yıllık gösterge tahvilin faizinde yüzde 9,96 ile Kasım 2016'dan bu yana ilk kez tek hanenin yakalandığını bildirdi.

Piyasa beklentilerindeki iyileşmeyi kalıcı hale getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Albayrak, "Ekonomi politikalarımızın ortaya koyduğu güven, göstergelere yansımaya devam ediyor. 2 yıllık gösterge tahvilin faizinde yüzde 9,96 ile Kasım 2016'dan bu yana ilk kez tek haneyi yakaladık. Piyasa beklentilerindeki bu iyileşmeyi çok daha ileri taşıyacak ve kalıcı hale getireceğiz." ifadelerini kullandı. 

Faizlerde gerileme devam ediyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçek31 Ocak 2020 16:13

    Şirketler, vatandaş uslandı.. Sistemin araçları bu kadar oynak ve hileliyken Gelirin üstünde borçla tüketmek, borçla büyümek, sonra kıvama gelince Döviz kuru 7,Tl den 15 Tl çıkar yer mi şirketler halk ama yedirmek için hükumette oyuna gelmiş anlaşılan... Üretime ve gelirler ile  tüketime ve büyümeye odaklanması gerekir oyun yine aynı yoksa...

  • BİR DOST31 Ocak 2020 15:57

    Sen güzel bir şey dersin de B.k atıcılar telafi etmek için çalışmaz mı?

  • 33333331 Ocak 2020 15:05

    fare kedi yakalamış bizim ülkede buyurun.....

  • Ve 31 Ocak 2020 13:17

    hocam hazine mazine diyorsunda, senin hazinene kılzay üzerinden neler yapılmış... bunu bulamıyorsun. koca koca kurumlar, kızılyı paravan etmiş. sen neler anlatıyorsun. sen iyileştirsen ne olacak, vatandaşa 5 kuruş sanzımayan denetimsiz sistemlerle ne çözeceksın ? kendi dediğine kendin inanıyormusun? koca hazıne bakanısın, kızılayda donen dolaplara 1 araştırma ekibi gondermıyorsun, zonra çıkmış faso fiso cebimize 5 kuruş fayda etmeyen muhabbetler ediyorsun.  zam gelecek mi şimdi maaşlara.. ekmek ucuzlucak mı?  tek hane  çift hane 3 hane ne fark edecek? vergi mi almıcan, zam mı yapmıcan, yani ne olacak ? nasıl yansıcak  millete garibana bu durum ? 

  • ...31 Ocak 2020 13:11

    Hicri takvimin, şaban aynının , 2 cuma gününü baz aldığımızda. 5,78 ile en güzel evreyi yakaladım. Yapamaz dendiğinde 8,57 ile papua yeni gine ile eşdeğerdi verilerimiz. Ama biz yaptık. Hatta, rönesans döneminde oluşan, farklı akımlardan etkilenmeyen osmanlı tarihimizdeki gibi, 2,24 den, 3,25 yükselttik. Sizlerinde bildiği gibi, bugunler gelmek için geceli gunduzlu uzun mesayiler harcıyoruz. şimdi, çift hanedne, teh haneye geldık. tek haneden , sıfır hanesine geçeceğiz, gerekirse  -, eksi yapacağız. Tünele yaklaştıkça ışık artıyor, uzaklaştıkça ışık azalıyor. GÜneş ışınları, ekvatora paralel ve yengeç dönencesine gediğinde  oluşan dik açılı ışıklarla tüneli daha rahat bulabiliyoruz. 12,54 lik açı ışınları, 25,88  oluyor. Günel battı gara gara düşüncez mi?  B planı, kuzey kutup yıldızları ile tunele gidiyoruz. 

  • yazıklar olsun31 Ocak 2020 11:59

    Beyefendi Başkent gazın (Torunlar gyo) Kızılayı kullanarak devleti dolandırmasına ne dersiniz. Bir girişiminiz olacakmı. Müfettis göndercekmisiniz. Adalet bakanı inceletecekmi. Kızılay başkanı bunu adet haline getirmiş komisyon verenin vergi işini halletmiş.

  • Bika31 Ocak 2020 12:46

    Kızılay'ın amacı, Ensar Vakfı gibi dini tarikatlara bağışları aktarmak mı !