E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAlbayrak: 33 milyon Euro kaybımız var---

Albayrak: 33 milyon Euro kaybımız var

Albayrak: 33 milyon Euro kaybımız var
11 Şubat 2021 - 13:45 borsagundem.com

Gündeme ilişkin soruları ve transfer sürecini değerlendiren Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, "Bu sezon tribünden kaybettiğimiz hasılat 33 milyon euro" diye konuştu.

Transfer konusunda açıklamada bulunan Abdürrahim Albayrak, "İç transferde tüm oyuncularla teker teker konuşacağız. Yarın hatta birkaçının menajeri ile konuşacağız. Bunlar kolay değil. 33 milyon euro, bu sene tribünden kaynaklanan hasılat kaybımız var" diye konuştu.

Sözleşmesi biten futbolcularının olduğunu bunlar ile de görüşeceklerini dile getiren Albayrak şöyle devam etti;

"Emre Akbaba ile de konuşuyoruz, bir sorun olmaz onunla. Muslera, Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Muslera çok iyi bir Galatasaraylıdır, bizimle kalmaya devam edecek."Sözleşmesi biten futbolcularımız var, bunlar ile de görüşüyoruz. Emre Akbaba ile de konuşuyoruz, bir sorun olmaz onunla. Muslera, Galatasaray'ın sembolüdür, Taffarel'idir. Muslera çok iyi bir Galatasaraylıdır, bizimle kalmaya devam edecek."

Falcao ayrılacak mı?

"Falcao takımda kalacak mı?" sorusuna ise Albayrak, "Falcao'nun doğumgününü kutluyorum. Kendisine de sevgilerimi gönderiyorum. Hediyesini inşallah kendisine takdim ederim. Falcao bir markadır. Türkiye'ye gelemez dediler, ancak geldi. Falcao için Galatasaray'a gelen teklif yok. Falcao, çok değerli bir oyuncumuzdur" diye cevap verdi.

Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya 'ölü sözleşme'

 

Arda'nın cezası belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kofteci11 Şubat 2021 16:32

    Hadi len oradan şimdi yol yapiyorsunuz yine hükümet destek olsun diye fakirler.neymis falcoa bir markaymis.ulen o dengesiz bir marka ise mesut Özil o şirketin sahibidir.nokta

  • Onur B.11 Şubat 2021 15:49

    Boş yapmış, borç içindeler futbolcuları, teknik ekibi zengin etmeye çalışıyorlar. Bütün klüpler aynı, at ortaya bir top koş peşinde al milyon eurolar, Türk Lirası da beğenmez bunlar.

  • Bir yorum11 Şubat 2021 15:35

    Futbolculara verdiğiniz kaç milyon avro?  Karşılığı hiç.