E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Emre Akbaba'ya 'ölü sözleşme'---

Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya 'ölü sözleşme'

Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya 'ölü sözleşme'
11 Şubat 2021 - 12:36 borsagundem.com

Galatasaray, 1.75 milyon euro maaş alan Emre Akbaba'ya yeni sözleşme için 700 bin euro teklif etti ve teklifte 1 milyon euroluk indirime gitti.

Galatasaray'a büyük fedakarlıklar yaparak transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklardan dolayı istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen Emre Akbaba sarı-kırmızılı kulüp ile olan sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak istiyor.

Sakatlık sürecini atlatan Emre Akbaba ile yeni sözleşme görüşmelerinin ilkini gerçekleştiren sarı-kırmızılı yönetim, Akbaba'ya ile 700 bin euro teklif etti.

Galatasaray'dan net 1.75 milyon euro maaş alan ve bu maaşında %15 indirime giden Akbaba ile 2 yıllık daha sözleşme yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcunun maaşını 700 bin euroya çekmesini talep etti

Akbaba'nın 2 yıllık yeni sözleşme ve 700 bin euro maaşa "evet" dememe ihtimaline karşılık, Galatasaray Yönetimi, sözleşme görüşmelerini Mayıs ayı sonuna bırakacak ve seçim sonrası yeni ya da devam edecek olan yönetimin bu kararı vermesini sağlayacak.

Galatasaray 5 gollü kupa maçında Alanyaspor'a elendi

 

Fenerbahçe'de Ali Koç, Erol Bulut'la ilgili kararını verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZELİHA KARAKAŞLI11 Şubat 2021 17:49

    Azıcık kendini gösteren hemen kapıyorlar profesyonel ab kulüpleri ise verimliliklerini yıllarca kanıtlayanları alıyorlar.aramızdaki fark bu.

  • oktaydoğaner11 Şubat 2021 12:59

    çok  doğru olur işyeri sahibi kurumuna bu kadar pahalıya mal olan ve karşılığında hiç birşey üretmeyen hatta aksine zarar üreten birisine yine de çok iyi düşüncelerle yaklaşmış.