E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener’den İstanbul’da ikinci yıl kutlaması!---

Akşener’den İstanbul’da ikinci yıl kutlaması!

Akşener’den İstanbul’da ikinci yıl kutlaması!
03 Kasım 2019 - 04:35 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte partisinin 2. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen resepsiyona katıldı. İYİ Parti'nin 2. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konulu panel düzenlendi. Moderatörlüğünü İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu‘nun yaptığı panelde gazeteci yazar Taha Akyol, Prof. Dr. Bahadır Erdem ve Prof. Dr. Ahmet Kasım Han konuşmacı olarak katıldı.

Panelin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte kürsüye çıkan Meral Akşener, “Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ben de size Ekrem İmamoğlu'nu getirdim” sözleriyle konuşmasına başladı.

Akşener resepsiyon öncesindeki “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konulu panele değinerek “Parlamenter sisteme dönmenin hem Türkiye'ye nefes aldıracağını hem de bizzat Sayın Cumhurbaşkanı'na da nefes aldıracağını bilimsel olarak ortaya koydular” dedi.

TÜRKİYE'DE BAZI ŞEYLER DEĞİŞMEK ZORUNDA

31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinin sonuçları için İstanbullulara teşekkür eden Akşener, “Çok uzun bir yolu engelleri aşa aşa geldiniz. 31 Mart ve 23 Haziran'da sadece İYİ Partililer değil tüm İstanbullulara teşekkür ediyorum. Tüm İstanbullular yapılan yanlışlara yönelik ister AK Parti'ye, ister İYİ Parti'ye ya da CHP'ye oy vermiş olsun farklı geleneklerden gelse de ne olursa olsun haksızlığa karşı, bir tavır koydu ve sonuçta 23 Haziran'da bir destan yazdı. Demek ki artık Türkiye'de bazı şeyler değişmek zorunda. O bazı şeyleri değiştirmek seçmen olarak sizlerin, bizlerin elinde” ifadelerini kullandı.

PARTİMİZİ İYİ Kİ KURMUŞUZ

Partisinin kuruluşunun ikinci yılını kutladıklarını, bununla gurur duyduklarını anlatan Akşener, “İyi ki İYİ Parti'yi kurmuşuz. İyi ki pek çok yanlışlıklara direnmişiz ve sonuçta Türkiye'de değişmez zannedilen, buna inanılan her bir değişmezi, yanlışlığı değiştirebilme iradesinin seçmende olduğunu hep birlikte ispatladık” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun başarısına dikkat çeken Akşener, “Göreceksiniz nasıl İstanbullu İstanbul'da bir destan yazdıysa beyefendinin şahsında Parlamenter Sistem'e geçiş konusunda da Türkiye'nin nefes alması için İstanbul yine aynı iradeyi koyacak ve hakikaten her şey hem iyi olacak hem de güzel olacak” dedi. Akşener'in konuşması “Her şey çok güzel olacak” sloganı eşliğinde alkışlandı. Tugay Sada / Sözcü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Limoni03 Kasım 2019 17:28

    Hangi limana yanaşacağınızı şaşırmışsınız bacım. Yürüttüğün gemi bir gün alabora olursa hiç şaşırmam.

  • ersan03 Kasım 2019 17:26

    işitin petrolını alıp satanlar .kımler.acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Selahattin Ölmez03 Kasım 2019 17:09

    Sen teröristler ile nasıl birlikte oldun sen bunun hesabını ver bakalım.

  • recep03 Kasım 2019 15:02

    Bu sistemde başkan olma şansları yok.Parlementer sistemde bir koalisyon kurup iktidara nasıl ortak oluruz derdindeler.Biz başkanlık sisteminden memnunuz.Zamanla bu sistem oturacaktır.Yıllarca koalisyonlardan,hükümet kurulamamasından,cumhurbaşkanı seçilememesinden bıkmıştık.

  • Semiz Kobalt03 Kasım 2019 14:35

    aslın güçlü bir Türkiye var dışardan tüm kafirler içeridende bunlar yıkmak için sürekli çalışıyorlar bir türlü Türkiye yıkılmadı.yüce ALLAH yardım etmektedir.

  • Cezmi03 Kasım 2019 13:42

    Yav kaosu özlemişler oy almadan bakan olmayı hükümeti kurama mayı hele hele pkk dan bakan özlemiş bunlar!!!!! Geri dönmek yok biz güçlü başkan istiyoruz kukla değil

  • Abdullah03 Kasım 2019 13:21

    Geriye dönüş puhahaha. En iyisi mi, Ortaçağ Avrupasına dönmek. Mevcut sistemi iyileştirmek, geliştirmek varken... Bu nasıl ezotorik bir kafa yapısı...

  • ahmet dostum03 Kasım 2019 12:02

    satılmış gazeteler malum.ama onların hiç bir önemi  de yoktur.buna ve diğer ana muhalefet partisini soruyorum bir tane sanayi ürünü projeni göster yok yok yok.

  • Sakıp Sencan03 Kasım 2019 11:57

    malesef müslüman ülkelerin kaderi asırlar boyunca değişmedi ve değişmeyecektirde tüm halklar daha çok acı çekecekler.ekononik çöküntülerden dolayıda sanayi ürünleri üretemedikleri içinde hep enflasyon ve diğer sıkıntılar ile hep hükümetleri suçlayacaklar halk hiç bir zaman kendini suçlamayacaktır.asıl derdimiz ne biliyormusunuz.bu muhalefet partilerin başkanları ve milletvekilleri gibi hiç bir projesi ve vizyonu olmayanlara prim verilmesi.ahanda size bu kişi varmı bir tane projen desen yok keze öyle diğer ana muhalefet partisi başkanı da sorsan yok.ama laf ebeliğine gelince her bin binlerce iftira ve yalan söylemler.ulan benim ülkem ileri gitsinde yönetim şekli ne olursa olsun.ALLAH RTE ve BAHÇELİ yi ve bunlar gibilirini kıyamete kadar başımızdan eksik etmesin.

  • Ziya03 Kasım 2019 11:11

    hadi sen git evde kocana sütlü kahve yap!  Belki kendini af ettirirsin.

  • pazarci03 Kasım 2019 11:01

    ne oldu mamanizmi bitti.....

  • laklak03 Kasım 2019 09:23

    Laf cümbüşünüde yanında getirmiş

  • bir yorum.03 Kasım 2019 08:46

    Sanki parlamenter sistem çok iyiydi. Her gün kavga gürültü. Milletvekillerinin hepsi kendilerinin hakları olunca hep birlikte jet hızıyla karar çıkartıyorlar.Ama iş vatandaşa gelince kaplumbağa hızında karar çıkıyor ve çoğunlukla vatandaşın aleyhine çıkıyor. Yani başbakan cumhurbaşkanı siteminide gördük bir anayasa kiytapcığının fırlatılmasında faizler bir gecede korkunç arttı.Türkiyeye hangi sistem gelirse gelsin yozlaşmaya mahkum maalesef. İyi insan toplumumuzda yok denecek kadar az.

  • Bensu görel03 Kasım 2019 09:08

    Yalama kpek

  • Nedim03 Kasım 2019 08:17

    Yok öyle bir şey!  Tv ler de yaptığınız kısır ve boş tartışmaları  çok açık görüyoruz!  Bu ülkenin sizinle kaybedecek vakti yok.  Bir parlamentosu da var zaten.  Günlerce  saklasakta mı saklamasakta tartışmaları uzamadan bitecek!