E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener'den altılı masayı sarsacak açıklama---

Akşener'den altılı masayı sarsacak açıklama

Akşener'den altılı masayı sarsacak açıklama
07 Ocak 2023 - 16:40 borsagundem.com

Akşener,'31 Mart seçimlerine, CHP'ye teklif götürerek gittik. Buradaki amaç, çalma çırpmanın dibinin görüldüğü o harami düzenin yıkılmasıydı. Eğer o gün bunu yapmasaydık bugün '13'üncü cumhurbaşkanı 6'lı masanın adayı olacak' diyebilir miydik' dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mevcut il başkanı Davut Cumhur Akmeşe'nin tek aday olduğu, partisinin Muğla 3'üncü Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Menteşe Spor Salonu'ndaki kongrede Akşener, 'Başbakan' sloganlarıyla karşılandı. Akşener, görevlerinin cumhuriyete sahip çıkmak olduğunu belirterek, "Ata'mızın vizyonunu 21'inci yüzyıla taşımaktır. İstiklal mücadelesini bilmek, ondan ders çıkarmak, kadınıyla erkeğiyle mücadele etmektir. Cumhuriyete, İstiklal Savaşı'na, milli mücadeleye sahip çıkmaktır. Milliyetçilik, demokrasiyle eş gider. O nedenle tek adamlığın, demokrasinin getirildiği noktanın ülkeyi geriye götüreceğini biliyoruz. 2017 mitinginde lokma dağıtan kadınlarımızı dövdüler, ellerine kızgın yağ döktüler. Bu mücadelenin nasıl bir mücadele olduğunu unutmayacaksınız gençler. Siz unutursanız, herkes unutur. Bu mücadelede hepimiz ortaya irade koyduk. Siz bu ülkenin asil evlatları, asıl unsurları ve demokrat bireylerisiniz. Her birinize teşekkür ediyor, önünüzde eğiliyorum" diye konuştu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Akşener'den enflasyon vurgusu

 

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den kritik görüşme

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.