E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener: Politikamızı Trump'ın seçim malzemesine alet etmeyin---

Akşener: Politikamızı Trump'ın seçim malzemesine alet etmeyin

Akşener: Politikamızı Trump'ın seçim malzemesine alet etmeyin
15 Ekim 2019 - 10:52 borsagundem.com

İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Dostunuz Trump, kuvvetler ayrımının gayet güçlü olduğu bir ülkenin başkanı. Kendisine yönelik bir azil süreci olduğu gibi önünde seçimler var. Politikamızı Trump'ın seçim malzemesine alet etmeyin" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "İktidarın yıllarca birlikte iş tuttuğu FETÖ'cüler bugün karşı safta Türkiye karşıtı lobi yapıyor" ifadelerini kullandı.
Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

- Cumhuriyet değerleriyle barışın. Devleti kuran TBMM'yi yeniden işlevsel hale getirin.

- Barış Pınarı Harekatı'na paralel olarak PKK ile bir müzakere mi planlanıyor? 

- Erdoğan'ı uyarıyorum. Dostunuz Trump, kuvvetler ayrımının gayet güçlü olduğu bir ülkenin başkanı. Kendisine yönelik bir azil süreci olduğu gibi önünde seçimler var. Politikamızı Trump'ın seçim malzemesine alet etmeyin. 

- Rahmetli İsmet İnönü'nün söylediği gibi 'Büyük devletlerle iş yapmak ayıyla yatağa girmektir.' Yatağa girdiğiniz ayılardan biri bizi ekonomik yaptırımlarla tehdit ediyor Sayın Erdoğan. İktidarınız ise susuyor. Milletimizi bu ekonomik yaptırımlara karşı nasıl koruyacaksınız Sayın Erdoğan? 

- ABD'den ara malı ya da yatırım malı ithal edn sanayicilerimize alternatif pazarlarda yol gösterilmeli.

- Milletimiz damadınızın hayallerinden daha fazlasını görmek istiyor.

- Malesef sayın Erdoğan 17 yıldır Türk dünyasına arkasını döndü. Varsa yoksa Arap alemi, müslüman kardeşler. Rabia'yı aldı Türkiye'de meydanlara taşıdı. Suriyeli sığınmacılara dahil oldu, Afrika'nın işlerine karıştı. Ancak Çin zulmünün altında inim inim inleyen Türkler hakkında bir şey yapmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat15 Ekim 2019 12:38

    Şimdi sen niye feto ile iş tutuyorsun?  Mesele bu!  İşte bu feto örneği derin devletin nasıl sızdığının açık ispatıdır!  Yani o methiyeler düzdüğün  Amerika tam da derin devletin kucağına oturmuş zavallı bir devlet.  Bunu ben biliyorum da sen nasıl bilmiyorsun?  Amerika ya övgü yapman da bu işin bir parçası mı?  Yüzünü güneşe dön demek ne demek?  Trump oradaki derin yapıyla Türkiye arasında tampon olmaya çalışıyor sen bundan bile rahatsız oluyorsun!  Artık Türkiye de  3-5 kelimelik basit sloganlarla halkı kandırdığınız  son seçimde bitti.  

  • komik15 Ekim 2019 11:01

    çok yazık çok böyle bir ortamda bile oy çalma seviyesine düşmüş bir insanın bu vatana hiç bir faydası olmaz bizim önce içimizdeki hainleri yenmemiz lazım dışarıdaki düşman zaten belli...