E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener: Bu hadsizliğe en iyi cevap terör koridorunu yarmaktır---

Akşener: Bu hadsizliğe en iyi cevap terör koridorunu yarmaktır

Akşener: Bu hadsizliğe en iyi cevap terör koridorunu yarmaktır
08 Ekim 2019 - 10:21 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu hadsizliğe en iyi cevap Fırat'ın doğusuna girip terör koridorunu yarmaktır" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik operasyona destek verdiklerini açıkladı.  

Akşener ayrıca, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarına yanıt vererek "Bu hadsizliğe en iyi cevap Fırat'ın doğusuna girip terör koridorunu yarmaktır" ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde: 

- Hiç kimse telaş etmesin. Türkiye bu coğrafyaya yeni taşınmadı, devlet olmayı da Harvard'da öğrenmedi.

- Türkiye ve Türkiye'nin dostları, Trump'a, bu tehditlerin sonuçsuz kalacağını anlatacak yeterliliktedir. Buradan büyük devlet adamı İsmet İnönü’nün ders niteliğindeki sözüyle Trump’a yanıt vermek istiyorum; 'Yarın yeni bir dünya kurulur ve Türkiye oradaki yerini alır.' Bu hep böyle olmuştur, böyle de olacaktır.

- Buradan Sayın Erdoğan’a da seslenmek istiyorum. Bu hadsizliğe en net ve uygun cevap, Fırat’ın doğusuna girip terör koridorunu yarmaktır. Milletimin de bizim de beklentimiz budur. YPG/PYD/PKK’yı oradan atarak, orayı yararak, Trump’ın bu hadsiz sözlerini yüzüne vurmak zorundasınız... 

- Güçlü bir Türkiye'nin temeli hukukun üstünlüğüdür. Bu, her medeniyetin, devletinve  toplumun ayakta kalmasının temel şartıdır. Hukukun üstün olmadığı yerde teröristbaşı ekrana çıkar, selam yollar, şehit annesinin bağrı yanar.

- Liyakat Türk medeniyetinin temelidir... Türkiye'de özellikle son dönemde bilimden ve  liyakattan yana olanlar, Türkiye'de yaşama arzusundan kopuyor. Türkiye artık kendi bilim insanını ve aydınını yetiştirme zeminini kaybetmek üzere. Bunu kabul edemeyiz. Buradan gençlerimize seleniyorum, hepinize ihtiyacımız var. 

- Türkiye varlık içinde yokluk çekiyor, çünkü üretemiyor. Bunun için istihdam yaratamıyor ve zenginleşemiyor. Her 4 geçten 1'i işsiz. İYİ Parti iktidarında üreten Türkiye'yi inşa edeceğiz. 

- Türk milleti, yine iyi bir çıkış yakalayacaktır... Biz insanımıza güveniyoruz, sorun bugün Türkiye'yi yöneten kadrolardadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaan08 Ekim 2019 14:43

    Sonra ne olcak bunu planı varmı hükümette. Suriye bataklığında ülkemizi yedi bitirdi RTE ve Davutoğlu. Yeni Türkitye diye ülkemizi mahvettiler

  • oğuz08 Ekim 2019 16:38

    Senin aklının yetmiyeceği işlerle ilgilenme bence allahım ya sonra ne olacak diyor planı varmı diyor bunlar yazılanı okumayı bile bilmiyor allahım akıl sabır versin milletimize bunun gibilerinde söz hakkı olduğu için...

  • Saziye sekersiz08 Ekim 2019 12:03

    senin yapacağın en büyük bu ülkeye şu ülkeye .teröristlerin partisi ve bunlara destek veren chp ile işbiriliğini bitir artık özüne dön.

  • Süleyman Kırpak08 Ekim 2019 12:01

    chp liderini görün varmı arkadaşlar adam yine kayıp.ortalık güllük gülüstanlık olunca çıkıp oralığı iyi karıştıyor idi.

  • ,,,08 Ekim 2019 11:27

    mhp bölen delikanlıya bak.hehehe salla

  • Ahmet ünal08 Ekim 2019 11:23

    Türkiye’de gecerli durum dayılanma ilmi siyaset yapma yok fakirler altda kavrulsun kim duyar

  • abdullah 5308 Ekim 2019 11:05

    Hukukun üstün olmadığı yerde teröristbaşı ekrana çıkar, selam yollar diyen kadın daha dün hdp pkk ya destek vermişti

  • abdullah 1108 Ekim 2019 11:45

    türk halkına selam yollayanlarla kandilin selametini isteyenleri ayırt edeceğiz.

  • abdullah 5308 Ekim 2019 11:40

    maşa yanıp kendine geldi selam gönderiyor yeni  maşalar bakalım ne görevler üstlenecek

  • ekrem08 Ekim 2019 11:18

    tek fark biri içeriden diğeri dışarıdan biri barışmak diğeri fitne fesat adına konuşuyor.

  • edy08 Ekim 2019 10:58

    M.Akşener den doğru ve yerinde tespitler. sonradan Kılıçdaroğluna uyupta istikametini değiştirmez inşallah.

  • solmaz kaleli08 Ekim 2019 10:52

    asıl teröristliği sen yapıyorsun.neden törisit partisine destek verdin.bunun hesabını Türk Adaleti senden de soracaktır.chp malum parti biliyoruz başındaki adam dan dolayı ama sen kimsin bize kendini tanıp lütfen seni tanımak isteriz.

  • TÜRKOĞLUTÜRK08 Ekim 2019 10:52

    Vay be daha düne kadar pyd pkk ya arkamızı dayadık diyenlerle ittifak yap sonra gel operasyondan üstüne pay çıkarmaya çalış iyi kıvırıyorsunuz çakma ülkücüler.

  • Y.a08 Ekim 2019 10:40

    ALLAHINA KURBAN. ONCE VATAN. GERISI TEFERRUAT.