E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAkit TV'ye soruşturma açıldı---

Akit TV'ye soruşturma açıldı

Akit TV'ye soruşturma açıldı
20 Mart 2019 - 09:52 borsagundem.com

“Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor” diyen Akit TV muhabiri hakkında tehdit suçundan soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; "Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor" şeklindeki sözleri üzerine, hakkında TCK 106/1 maddesi uyarınca tehdit suçundan soruşturma başlatıldı" ifadeleri kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • turan20 Mart 2019 13:39

    burayı tv olarak gören varmı 

  • AHMET ÖZBİR20 Mart 2019 12:30

    AKİT'in program yapımcısının By Kemal hakkındaki sözleri tıraştan! Hukuk devletiyiz gider suç duyurusunu yaparsınız, nereden çıktı idam midam muhabbeti, bana biraz seçim öncesi fitne kokan bir haber gibi geliyor! Çık konuşmanı yap, TERÖRİSTLERİ NEDEN CHP'DEN ADAY GÖSTERDİN de, sandıkta bunun hesabını sorun, gereğini yapın de.

  • Vatandaş20 Mart 2019 10:35

    Bence bu  haberi yapan muhabire halkı nefrete yöneltmekten dolayı iyi bir hapis cezası verilmeli, hatta gazetecilik yapabilmesi engellenmeli. Nasıl ki bir sürü gazeteci bu tür suçlamalardan dolayı hapis yatıyorsa, Akit gazetesi muhabiri de gereken cezayı almalı. Aksi halde bu şekilde haberler yapılmaya devam eder.

  • fafa20 Mart 2019 10:02

    Bu millet kudurdu,ne yapacağını şaşırdı;Allah sonumuzu hayırlara eriştirsin.İnsanlar ne dediğini ,ne yaptığını bilmiyor.İnsanlar azdı,rahat batıyor.Bu millete huzuru neden çok görüyorsunuz,rahat ve huzurlu yaşamak bizim de hakkımız değil mi?