E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriAkdeniz Güvenlik “Devler Ligi”ne girdi---

Akdeniz Güvenlik “Devler Ligi”ne girdi

Akdeniz Güvenlik  “Devler Ligi”ne girdi
21 Eylül 2015 - 16:17 borsagundem.com

Akdeniz Güvenlik, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin sıralandığı 'Fortune 500' listesinde... Şimşek: Kadromuzun dinamik yapısı bizi bu noktaya getirdi

Fortune Dergisi tarafından hazırlanan ve Türkiye’de finans kurumları ve holding şirketleri dışındaki tüm sektörleri gelirlerine göre inceleyen Fortune 500 2015 listesi açıklandı. Türkiye’nin en büyük, en iyi mali performansa sahip 500 şirketinin yer aldığı listeye Akdeniz Güvenlik, bu yıl ilk kez girme başarısı gösterdi.
2015 yılı Fortune 500 arasında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Akdeniz Güvenlik Hizmetleri Yönetim  Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek “Kendi sektörümüzde ilklerdeyiz, Fortune 500’de ise 461’nci sırada yer aldık. Hedefimiz, istikrarlı büyümeyi sürdürülebilir halde  devam ettirmektir’’dedi.
Akdeniz Güvenlik’in güçlü finansal yapısı, marka odaklı büyüme stratejisi, teknoloji ve yeniliklere hızlı adaptasyonuyla sektörde fark yarattığını söyleyen Şimşek, “Bununla birlikte, sektörel iş deneyimimiz, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem, profesyonel eğitmen kadromuz Akdeniz Güvenlik Hizmetleri’ni bugünlere getirdi. Elde ettiğimiz bu başarıya yönetim kadromuz ve  çalışanlarımız sayesinde ulaştık” dedi.
 
AKDENİZ GÜVENLİK HAKKINDA
Hizmet sektöründe 20 yıllık deneyime sahip olan Akdeniz Girişim Holding, 2001 yılında güvenlik sektörüne Akdeniz Güvenlik ile adım attı. Şirket bugün, İstanbul’daki genel merkezinin yanı sıra İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara ve Erzurum’daki irtibat ofisleriyle 66 kentte hizmet veriyor.
Kamu kurum ve kuruluşları, her türlü işyeri, konut, tesis, plaza, site, depo, fabrika, hastane, okul, alışveriş merkezleri, tarihi yapılar, ticaret merkezleri, spor tesisleri ve açık alanlarda 24 saat hizmet veren Akdeniz Güvenlik, 2012 yılı itibarıyla halka açılarak hisseleri  İstanbul borsasında işlem görmeye başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)