E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAkaryakıta ne kadar indirim gelecek?---

Akaryakıta ne kadar indirim gelecek?

Akaryakıta ne kadar indirim gelecek?
19 Eylül 2019 - 12:01 borsagundem.com

Petrol varilinin 70 dolara yaklaşmasından sonra fiyatlar tekrar kriz öncesi seviyeye yaklaştı. Sektör temsilcileri benzin ve motorinde indirim bekliyor. İndirim motorinde 12 kuruştan az olursa pompaya yansımayacak.

Brent petrolün varil fiyatı 70 dolara yaklaşmışken benzin ve motorine büyük indirim gelmişti. Petrol fiyatları nispeten sakinledi sektör yetkilileri önümüzdeki günlerde yapılan zamların bir kısmının geri alınmasını bekliyor. Fakat Eşel Mobil sistem devreye girdiği ve zamlar ÖTV’den karşılandığı için indirim miktarına göre zam motorinde vatandaşa yansımayabilir.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalet!!!!19 Eylül 2019 15:44

    Zamlar yansır indirim yansımaz.

  • ee19 Eylül 2019 14:10

    zam etmeyin. kendi bütçenizde kurumlarınızı yönetin. ne hizmeti veriyorsunuz bedavaya ? ne bu bütçe açı? yoluna koprusune gişesine akdar para veriyoruz... hemde gunde milyonlarca ara. hala bid eüerine vergi alıyonuz. ne hizmet veriyorsun yapıyorsunda bu kadar vergi alıyorsun ??? biride sorsun be kardeşim. neyin bedava... neden artan bu vergiler.. herşeyi bedava yaptırdım yap işlet devret diyorsun bide... satmadın mulk arsa tapa tarla fabrıkada yok nakıt para aldın.. eeee???

  • Mg19 Eylül 2019 13:55

    35 bindirdiler, 15 indirirler, enflasyon 1 puan daha düşer, komik tüik

  • enayi19 Eylül 2019 13:32

    ah aziz nesin ah  :)  :)  :)