E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için E-5 kenarında bina kiraladı---

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için E-5 kenarında bina kiraladı

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için E-5 kenarında bina kiraladı
01 Ekim 2019 - 09:01 borsagundem.com

Kasımda parti tabelasını asmaya hazırlanan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’daki parti binasını seçti. Buradaki çalışmaları eski AKP’li Selim Temurci yürütüyor.

AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni parti kurma çalışmalarını hızlandırdı. Kasım ayında yeni partisinin tabelasını asmaya hazırlanan Davutoğlu, Ankara'daki çalışmalarını Beysukent'te bulunan binadan yürütüyor. İstanbul çalışmaları için de E-5 üzerinde bir ofis kiralandı. Buranın yeni partinin İstanbul il başkanlığı binası olması planlandı. İstanbul'daki parti çalışmasını AKP'de de il başkanlığı yapan Selim Temurci yürütüyor.

BİNANIN ÖZELLİKLERİ

Yeni bina Bahçelievler'de bulunuyor. Metro, metrobüs ve tramvay gibi toplu ulaşım imkanları bulunan binanın tabelası partinin ismi açıklandıktan sonra asılacak. Kiralanan binanın daha önce Kadir Has Üniversitesi tarafından kullanıldığı belirtildi. 1700 metrekare büyüklükteki bina, Ankara'daki genel merkezin ardından, partinin önemli merkezlerinden biri olacak.

PARTİNİN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK

Ankara'daki çalışmalarını Beysukent'teki binadan yürüten Ahmet Davutoğlu, İstanbul için de daha önce Kadir Has Üniversitesi'nin kullandığı binayı seçti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bah Na01 Ekim 2019 20:52

    Ya ne yazıyım Allah derim

  • XMAN01 Ekim 2019 14:53

    Serok Ahmet parti kuruyor, pöh

  • M.Altun.01 Ekim 2019 13:39

    Davutoglu,uçağın düşürülmesine ben emir verdim diyor, Rus general de diyor ki hayır bizim uçağı ABD dusurttu. Rus general dogru söylüyor.!

  • Selahattin Ölmez01 Ekim 2019 11:41

    suriyeli göçmenleri ahmet davutoğlu içeriye soktu başbakanlığı zamanında ak parti hükümetine zarar vermek için .büyük şehir belediye başkanlığı seçimlerinin kayıp edilmesinin en büyük sorumlularındandır.

  • solmaz kaleli01 Ekim 2019 10:18

    bu binanın kirası suyu nereden geliyor.aylığı 300-500 milyon TL dir.

  • Hoca01 Ekim 2019 09:13

    Davutoğlu parti kurunca kendisinin ve ailesinin mal varlığını aciklasin, 10 sene sonra 1 kuruş artamayac diye taahhüt versin . O zaman oyum ona,

  • tokatçı01 Ekim 2019 09:11

    bölmeyi parçalamayı ne kadar seviyoruz...parça parça olun ..nokta nokta ....ki düşmanlar kolay yutsun ..