E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAFAD açıkladı! Dönmek isteyen depremzedelere kolaylık---

AFAD açıkladı! Dönmek isteyen depremzedelere kolaylık

AFAD açıkladı! Dönmek isteyen depremzedelere kolaylık
29 Nisan 2023 - 03:22 borsagundem.com

Depremzedeler bulundukları illerde valilik ve kaymakamlıklara müracaat ederek gerekli imkan ve kolaylıklardan yararlanabilecek.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), deprem bölgesinden tahliye edilenlerin istemeleri halinde afet öncesinde bulundukları kente dönüşleri için kolaylık sağlanacağı bildirildi.

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve tahliye edilen vatandaşların afet öncesinde ikamet ettikleri kente dönüş konusunda yoğun taleplerinin olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Afet bölgesi dışındaki illerimizde bulunup geri dönmek isteyen afetzede vatandaşlarımızın bulundukları illerde valilik ve kaymakamlıklara müracaat etmeleri durumunda uygun vasıtalarla (kara yolu, demir yolu, hava yolu) ve yol masraf belgesi düzenlenerek dönüşleri hususunda gerekli imkan ve kolaylık sağlanacaktır." ifadesine yer verildi.

Togg T10X'ler evlere teslim edilecek

 

Kılıçdaroğlu: Bizim iki kırmızı çizgimiz var; bayrağımız ve vatanımız

 

Mardin'de çatışma: Bir asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)