E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdıyaman'da 'göç' devam ediyor---

Adıyaman'da 'göç' devam ediyor

Adıyaman'da 'göç' devam ediyor
14 Şubat 2023 - 21:19 borsagundem.com

Depremden etkilenen Adıyaman'da vatandaşların göçü devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yıkıma yol açan iki depremlerden etkilenen Adıyaman'da vatandaşların göç yolculuğu devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremden etkilenen 10 il arasında bulunan Adıyaman'da da çok sayıda bina yıkıldı.

Arama kurtarma çalışmalarında sona gelinirken, hayatta kalan depremzedeler de birçok sorunla mücadelelerini sürdürüyor. Evleri yıkılan veya ağır hasarlı olan depremzedeler kurulan çadırkentlerde barındırılarak ihtiyaçları karşılanıyor. 

Artçıların devam ettiği kentte depremzedeler, hasarlı binalarına girmeden vinç yardımıyla para ve ziynet eşyalarının yanı sıra kullanılabilecek durumdaki ev eşyalarını çıkartıyor.

GÖÇ BAŞLADI

Olumsuz hava koşullarının yanı sıra yaşanan sıkıntılar nedeniyle depremzedelerin büyük çoğunluğu il dışındaki akrabalarının yanına göç etmeye başladı.

Depremde 3 GSM operatörü koordine edilememiş!

 

Güler Yatırım Holding’ten depremzedeler için milyonluk destek

 

Deprem sonrası borsadaki yüklü satışlar incelemeye alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necmi15 Şubat 2023 10:56

    Sakın ola oralara Suriyelileri yerkeştirmeyin..Kilis, Hatay, Gaziantep gibi illerde Suriyeli sayısı kontrol edilebilir düzeyde olmalıydı. Maalesef onu beceremedik. Demografik yapımız felaket durumda. Büyük şehirler sığınmacılarla dolu.