E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdil Öksüz'ü arayan emniyet müdürü ve komiser FETÖ'cü çıktı---

Adil Öksüz'ü arayan emniyet müdürü ve komiser FETÖ'cü çıktı

Adil Öksüz'ü arayan emniyet müdürü ve komiser FETÖ'cü çıktı
29 Haziran 2018 - 12:30 borsagundem.com

FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yakalanması için oluşturulan ekibin başında bulunan Emniyet Müdürü Ercan Özoğluöz ile birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan FETÖ'den tutuklandı

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri sorumlusu firari Adil Öksüz'ün, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yakalanması için oluşturulan özel ekibin başında bulunan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz ile birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgütün gizli yapılanması soruşturması kapsamında tutuklandı. Özoğluöz, bir yıl önce Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle açığa alınmıştı.

Soruşturma hafıza kartının incelenmesi ile başlamıştı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma, bir yıl önce Ankara'da FETÖ'nün emniyetteki gizli yapılanması kapsamında yapılan çalışmada ele geçirilen hafıza kartının incelenmesi sonrasında başlatıldı.

Adapazarı'nda gözaltına alındılar

MİT'in ele geçirdiği SD kartta, örgütün emniyetteki gizli yapılanmasında aktif görev aldığı tespit edilen yeni isimler arasında yer alan, darbe girişimi sonrasında Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdüü olarak görev alan Ercan Özoğluöz, genel müdürlük tarafından açığa alındı. Sakarya'da yürütülen soruşturma kapsamında Ercan Özoğluöz ve birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgüte üye olmak suçundan Adapazarı'nda gözaltına alındı.

Adil Öksüz'ü arayan ekibin başındaydı

​Emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ercan Özoğluöz, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit ismi Adil Öksüz'ü Sakarya'da aramak için oluşturulan ekibin de başında yer almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)