E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinAcun yeni program yapacak---

Acun yeni program yapacak

Acun yeni program yapacak
17 Ocak 2014 - 07:22 borsagundem.com

Yarışma programlarıyla reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı'nın son bombası yine çok konuşulacak

Şimdiye kadar ‘Fear Factor’, ‘Survivor’, ‘Var Mısın Yok Musun’, ‘Devler Ligi’, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye ’, ‘Yok Böyle Dans’ ve ‘O Ses Türkiye’ gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Ilıcalı, geçen ay TV8’i satın alarak medya patronu olmuştu.

TV8’i satın aldıktan sonra kanalda köklü değişikliklere giden Ilıcalı, yeni programlara da imza attmaya devam ediyor.

Spikerlikle adım attığı medya sektöründe TV8'i alarak yoluna medya patronu olarak devam eden Acun Ilıcalı son olarak, geçtiğimiz sezon dünyanın en çok satılan formatlarından biri olan ‘Rising Star’ın Türkiye haklarını satın aldı.

IIlıcalı’nın format için ne kadar ödediği açıklanmazken, fiyatın astronomik bir rakam olduğu magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı bile.

İddiaya göre; İsrail imzalı ‘Rising Star; şu sıralarda Almanya , İtalya ve ABD ’de yayına hazırlanırken, Acun Ilıcalı’nın formatı TV8'de mi yoksa başka bir kanalda mı yayınlayacağı henüz netlik kazanmadı.

Formatın şarkı yarışması olması sebebiyle, O Ses Türkiye ile aynı kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağına Acun Ilıcalı karar verecek.

Kanalı önümüzdeki yeni yayın dönemine iddialı bir şekilde hazırlayan Ilıcalı, hedefini “Türkiye’deki en büyük 3 kanaldan biri” diyerek açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İşi biliyor24 Şubat 2014 15:07

    yetenek sizsiniz eser'le, OST gökhanla can buldu.

  • yürü ya kul..17 Ocak 2014 11:07

    Allah zenginliği dilediğine verir. Açıktan bir yolsuzluğu ortaya çıkmadıktan sonra kimse suçlayamaz. Ayrıca istikrarlı bir şekilde ; bu kadar reytingli program yapmasından dolayı zenginliği normaldir diyorum.

  • krn-i17 Ocak 2014 10:52

    Yabancı kanallardan aldığı kanaları getiriyor ayrıca isimlerinin çoğu yabancı ,kendi düşündüğü bi yarışma yani kendi icadı varmı ayrıca çok büyütüyorsunuz Acun beyi ayrıca kısa zamanda nasıl bu kadar çok parası oldu diye soran yokmu nerede bu maliye memur bir ev sahibi olsa neler söyleniyor neler

  • mert saka17 Ocak 2014 08:41

    biz seni gariban hayat mücadelesi içinde iken sevmiştik,şimdi ise nefret ediyoruz.çok malda haram vardır