E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAbu Dabi yeniden kapanma kararı aldı---

Abu Dabi yeniden kapanma kararı aldı

Abu Dabi yeniden kapanma kararı aldı
07 Şubat 2021 - 17:11 borsagundem.com

Vaka sayısında yaşanan önemli artış sonrasında Abu Dabi’de sinemalar kapatıldı, parti ve toplantılar yasaklandı

Abu Dabi Acil Durum, Kriz ve Afet Yönetim Komitesi, yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında bugün alınan yeni kararları açıkladı. Buna göre, sinemalar bir sonraki duyuruya göre kapatılırken, parti ve toplantılar yasaklandı. Evlilik törenleri ve aile etkinliklerinde 10, cenaze törenlerinde ise katılım 20 kişi ile sınırlandırıldı.

Komite, AVM’lere yüzde 40, spor salonları, özel plajlar ve yüzme havuzlarına yüzde 50, restoranlar, kafeler, otel tesisleri ve parklara yüzde 60, otobüslere ise yüzde 75 kapasite sınırı getirdi. Diğer yandan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Sağlık ve Toplum Koruma Bakanlığı, son 24 saat içerisinde 3 bin 93 kişide daha korona virüs tespit edildiğini ve ülkedeki toplam vaka sayısının 326 bin 495’e yükseldiğini bildirdi.

Bakanlık tarafından bugün yapılan açıklamada, son 24 saatte 7 kişinin daha korona virüs nedeniyle hayatını kaybetmesi sonucu ülkedeki toplam ölü sayısının 921’e çıktığı belirtildi.

İkinci el araçta fiyatlar düştü satışlar durdu

Zeytinyağı fiyatları da yükselişe geçti

Mesut Özil'den derbi paylaşımı

Hindistan’da selden yüzlerce kişi hayatını kaybetti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.07 Şubat 2021 17:37

    ABU DABİ DE BILE 65 YAŞ VE ÜZERINE HAKSIZ/ADALETSIZ FARKLI UYGULAMA OLMADIĞI ANLASILIYOR SADECE KAPASİTE SINIRLAMASI VAR