E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAboubakar yeniden Beşiktaş'ta: İşte alacağı ücret---

Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta: İşte alacağı ücret

Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta: İşte alacağı ücret
17 Ocak 2023 - 21:32 borsagundem.com

Beşiktaş (#BJKAS), eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattı. 30 yaşındaki golcü futbolcu Beşiktaş'tan 2,6 milyon euro garanti ücret alacak

Siyah-Beyazlılar'da üçüncü Vincent Aboubakar dönemi başlıyor. Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transfer olmasıyla bileti kesilen Aboubakar, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti.

"YARIN İSTANBUL'DA"

TRT Spor muhabiri Tuna Akdemir'in haberine göre, Kamerunlu golcü çarşamba günü evrak işlerini halledecek ve İstanbul'a gelecek. Aboubakar, Kayserispor maçında kadroda olacak.

Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ta 2016-17 ve 2020-21 sezonlarında kiralık olarak forma giyen Aboubakar, iki sezonda da şampiyonluk yaşadı. Kamerunlu golcü, 2020-21'deki Türkiye Kupası zaferinde de yer aldı.

Ve mutlu son! Vincent Aboubakar yeniden Beşiktaş'ta

30 yaşındaki golcü futbolcu Beşiktaş'tan 2,6 milyon euro garanti ücret alacak. Bonuslarla birlikte bu rakam 3 milyon euroyu aşacak.

Beşiktaş Asbaşkanı Kocadağ: Aboubakar gündemimizde!

 

Beşiktaş, Aboubakar'la anlaştı

 

Weghorst gidiyor, Aboubakar geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN17 Ocak 2023 22:01

    Yazıklar olsun ülkemizdeki gençlerin önünü kapattınız ve futbolu bitirdiniz.adamın pili bitmiş yaşı geçmiş o kadar aranılan futbolcu olsa bize bırakırlar mı.