E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdurrahim Albayrak'ın sözlerine Bakanlık'tan yalanlama---

Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine Bakanlık'tan yalanlama

Abdurrahim Albayrak'ın sözlerine Bakanlık'tan yalanlama
21 Mayıs 2019 - 02:26 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşavirliğince, Bakan Berat Albayrak ve Bakanlığın kulüplerin finansal süreçleriyle ilgili bir tasarrufunun bulunmadığı bildirildi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın futbol kulüplerinin finansal durumuna ilişkin, "Sayın Berat Albayrak ile görüştüm ve Türk futboluna önemli katkılar yapılacağını söyledi. İnşallah ay başında banka düzenlemeleriyle Türk futbolu rahat bir nefes alacak." şeklindeki sözlerinin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı Basın Müşavirliğinden açıklama yapıldı.

Bakanlık Basın Müşaviri Mehmet Ali Berber, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sayın Bakanımız Berat Albayrak'a atfen dile getirilen bu tür sözler doğru değildir. Bakanımızın ve Bakanlığımızın kulüplerin finansal süreçleri ile ilgili bir tasarrufu ya da yönlendirmesi yoktur. Bu süreçler kulüpler ile ilgili bankalar arasında yürütülmektedir" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sariç tam21 Mayıs 2019 15:05

    bu gsray hisselwrini düşürdüler , zannedersin şirket battı.Dünya para girecek ama hiç fiyatlama yok.

  • AhmetK21 Mayıs 2019 11:31

    Devlet her sekılde futboldan destegını kesmelı, dunya carı acıga etkısı var, siyasi alanlar oldu, acıkca partı destegı yaoıyorlar ve sonucta basarı sıfır. Kapansın ayakta duramayanlar bence... Topluma da zerre katkısı yok futbolun

  • müşkülpesent21 Mayıs 2019 09:51

    altyapı denen bir sistem var yetiştir oradan futbolcuyu yıldız yap sat milyonlarca euroyu senelerce verdinizde avrupa şampiyonu mu oldunuz bi başarınız bile yok borsada küçük yatırımcıyı sögüşlediniz yetmedi tabi şimdi devlet ödesin borçları sanki karnımızı doyuruyor futbol beter olun batın hiç almasınlar sizi avrupaya kendi aranızda oynar durursunuz.

  • Ali21 Mayıs 2019 09:19

    Bunların bşr dediğine inanılmaz. Kendi rantlarının peşindeler

  • Ali21 Mayıs 2019 08:11

    Futbol klüplerinin borçlarını halkın üzerine yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

  • Emrah21 Mayıs 2019 04:10

    3 büyükler boğazına kadar borç batağında yüzüyorsunuz hatalarınızdan dolayı  batık duruma girdiniz hiç ağlama hakkınız yok gerçekleri yazmak lazım.yazık şimdide devlet baba kurtar niye kurtarsın?

  • Bahriyeli21 Mayıs 2019 08:41

    Başakşehir sponsorluk adi altında IBBden milyonları götürürken ses çıkmaz, 3 büyükler bana da diyince auuuuv!