E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAbdullah Avcı şampiyon olacakları tarihi açıkladı!---

Abdullah Avcı şampiyon olacakları tarihi açıkladı!

Abdullah Avcı şampiyon olacakları tarihi açıkladı!
03 Nisan 2022 - 23:42 borsagundem.com

Süper Lig'de 31'inci hafta maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1'lik skorla berabere kaldı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam Beşiktaş beraberliğinin ardından taraftara mesajı verdi.

"Maça yakışır bir mücadele oldu"

İyi bir takıma karşı bu tür sonuçların gayet normal olduğunu söyleyen Avcı, "Ligimizin son şampiyonu ve onun üzerine kadro zenginliği koymuş bir takım Beşiktaş. Bazen performans alamıyorsun, dalgalı bir süreç yaşadılar. Oyuncu kalitesinin, hoca değişikliğindeki verdiği reaksiyon.

Hocanın eski takımlarına bakarak hazırlık yaptık ve beklediğimiz gibi pozisyon aldılar. Dengeli, temposu yüksek ve büyük takımlara yakışan bir mücadele olduğunu düşünüyorum. İyi bir takıma karşı bu tür sonuçlar gayet normal. Maça yakışır bir mücadele oldu." dedi.

"Biz şampiyon oluyoruz"

"Taraftarımıza, hazırlıkları ve teveccühleri için teşekkür ederim. Çok güzel duygular bunlar... Çok gururlandım. Biz şampiyon oluyoruz zaten. Sadece resmileşmesini bekliyoruz. Herhalde bayramda, Ramazan'ın sonunda bu mutluluğu yaşayacağız. Bayrakları hazırlasınlar. Kutlamalara yavaş yavaş başlasınlar. Türkiye Kupası'nı da istiyoruz."

Milli güreşçi Kerem Kamal, Avrupa şampiyonu oldu

 

Trabzonspor: 1 - Beşiktaş: 1

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)