E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Abdülhamid Han sondaj gemisi ağustosun ilk yarısında görev yerine gidecek"---

"Abdülhamid Han sondaj gemisi ağustosun ilk yarısında görev yerine gidecek"

Abdülhamid Han sondaj gemisi ağustosun ilk yarısında görev yerine gidecek
06 Temmuz 2022 - 13:06 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Abdülhamid Han sondaj gemisi, ağustosun ilk yarısında ilk görev yerine gidecek" ifadelerini kullandı. Bakan Dönmez, Abdülhamid Han sondaj gemisinin görev yerini de açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin filosuna dördüncü olarak katılan sondaj gemisinin adının Abdülhamid Han olarak belirlendiğini duyurmuştu. Geminin göreve başlayacağı tarih merakla beklenirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bugün gemiye gerçekleştirdiği ziyarette ağustos ayına işaret etti.

Bakan Dönmez, "Castorone gemisi Karadeniz'in derin taraflarında boru serim işini yapacak. Muhtemelen bayram günlerinde ilk faaliyetlerine başlamış olacak" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, "Abdülhamid Han sondaj gemisinin ilk görev yeri için 5-6 alternatif görüşülüyor. Bir ay daha sabredeceğiz inşallah. Görev yeri büyük olasılıkla Akdeniz olur" ifadelerini kullandı.

Bakan Dönmez: Dördüncü sondaj gemimiz 19 Mayıs'ta Türkiye'de olacak

 

Bakan Dönmez: Konutlarda kullanılan gazın tamamı Karadeniz'den üretilecek

 

Bakan Dönmez: Elektrikte sessiz bir devrim yaptık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)