E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB'den 15 Temmuz ve sondaj açıklaması---

AB'den 15 Temmuz ve sondaj açıklaması

AB'den 15 Temmuz ve sondaj açıklaması
15 Temmuz 2019 - 12:45 borsagundem.com

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, "Bugün darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü ve hepimiz o günü ve o geceyi çok iyi hatırlıyoruz. Türk halkıyla dayanışmamız sorgulanamaz" dedi.

Mogherini, AB üyesi ülkelerin dışişleri bakanlarının katılımıyla Brüksel'de gerçekleştirilecek Dış İlişkiler Konseyi toplantısı girişinde açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile az önce Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri hakkında görüştüğüne dikkati çeken Mogherini, "Konuşmama Türk halkıyla dayanışma içinde olduğumuzu belirterek başladım. Bugün darbe girişiminin üçüncü yıl dönümü ve hepimiz o günü ve o geceyi çok iyi hatırlıyoruz. Türk halkıyla dayanışmamız sorgulanamaz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerine ilişkin Mogherini, "Bugün üye ülkeler, sondaj faaliyetleriyle ilgili AB liderlerinin haziran ayında aldığı kararın nasıl izleneceğini görüşecek" diye konuştu.

Mogherini, toplantıda, İran nükleer anlaşması, göç, Afrika ve Libya gibi başlıkların ele alınacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nasit15 Temmuz 2019 19:07

    Bizde sizleri sorgulamiyoruz zaten millet avrupa ve abd nin ne mal oldugunu oldugunu biliyor sizi gididarbe seviciler

  • Nihat15 Temmuz 2019 16:41

    Bunlar 3. sınıf kalitesiz stajyer siyasetçiler ama bunları kontrol pentagon , cia, fbı   ayrıca da medya ve finans ayaklarına bakmak lazım!  Öyle fitch  mi itse daha 3.5 ay varken s400 ler gelmeye başlayınca sanki roketin birisi bir tarafıma kaçmış gibi not düşürüyor.

  • CAFER KILIÇ15 Temmuz 2019 16:39

    bu olaylarda sizinde abd kadar payınız var.bunları bilmiyormuyoruz.

  • mzd15 Temmuz 2019 14:32

    avrupa hibir zaman rusya kadar bize yakın davranmadı-politik-usa ingiltere  korkusu-yapacak ne var-hükümet yeterince güçlü insanları yönetimde kullanmak için seçemedi-bunun bile sorumlusu usa ve yanındakiler maalesef-hayla söylediklerim artan biçimde devam edi

  • Talha 15 Temmuz 2019 13:28

    Yalancının... O yüzden mi Türkiye ye düşman ne kadar örgüt var ise sahip çıkıyorsunuz. Ondan sonra da S400 alınınca da müttefikliğe sığmaz diye bağırıp duruyorsunuz.. İşinize gelen çıkarınıza olan durumlarda sadece müttefikliği hatırlıyorsunuz. Kendi ülkemizin çıkarına olan bir şey olunca düşmanca tavır alıyorsunuz. Güvenilmezsiniz...

  • öneri güleni15 Temmuz 2019 13:24

    kesin dayanışma içindesinizdir? bizde yedik 😂😂😂😂

  • Elmaci Güzeli 15 Temmuz 2019 13:16

    Bizdeki diplomatlar sözcüler hep biyikli biyikli adamlar bide elalemin temsilcisine bak

  • : )15 Temmuz 2019 12:58

    ne o hal öyle,kalise papazı gibi... sen git kendi sondaj çalışmalarına bak.....Gavurun övgüsüne ihtiyaç yok...