E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den tehditkâr açıklama: Türkakım projesinden çıkın---

ABD'den tehditkâr açıklama: Türkakım projesinden çıkın

ABD'den tehditkâr açıklama: Türkakım projesinden çıkın
15 Temmuz 2020 - 19:32 borsagundem.com

Pompeo, Rusya'dan gelen doğal gazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan Türk Akımı projesiyle ilgili tehdit eden açıklamalarda bulundu.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Türk Akımı ya da resmi adıyla TürkAkım ve Rus doğalgazını Kuzey Avrupa ülkelerine taşıyan KuzeyAkım 2 projelerinde yer alan ülkelere “Projeden hemen çıkın ya da ortaya çıkacak riski göze alın” açıklamasında bulundu.

Rusya’ya fayda sağlayan kötü projelerde yer alındığını vurgulayan Pompeo, projelere destek veren katılımcıları uyardı.

Bir an önce projelerden çekilme çağrısında bulunan ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, çekilmeyenler için “Sonuçları olur” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metinmetin16 Temmuz 2020 01:17

    ABD'nin bu ve buna benzer her açıklamaları, ABD'nin çöküşünün yakın,olduğunun sinyalleridir. Kısacası sonun başlangıcı

  • $$$ EURO $$$16 Temmuz 2020 00:17

    Bizlere boru ile yarı fiyatını doğal ve petrol verin bizde rusya dan almayalım.bizde sizlere bizim hayvanların boklarını sizlere gönderelim sizlerde onu tezek yapıp  yakın olup bitsin arkadaş.kışın tezek mi yakalım ne diyorsunuz.karışınzda bir dünya liderimiz RTE  var.muhalefet liderleri yoktur.

  • veri16 Temmuz 2020 19:13

    rusyanın doğalgaz borusu bizden geçiyor avrupa bizim yarı fiyatına rusyadan doğalgaz alıyor,  siz neyin borusunu çalıyorsunuz

  • Kk15 Temmuz 2020 23:29

    Kömürmü yakam kardaşım kış geliyor Amerikadan getircektik uzağ kalır

  • YASEMİN KADIRGALI15 Temmuz 2020 22:34

    Tamam rusya dan ne dogalgaz ne petrol nede hiç bir şey almayım o zaman sen bunları bir boru ile ülkemize ulaştır ve yarı fiyatından ver sizden alalım.öyle bekara karı boşamak kolay derler.rusya da ile bu işlerden dolayı ticari ilişkilerimiz var.hem onlar kazanıyor hem bizler.hem bizimle ticaret yapmazsınız.hem bize paramızla askeri silah satmazsınız.hem kışın soğuktan kırılıp rusya dan doğalgaz ve petrol almayalım.ülkemizdeki tüm pislikleri ve şehitlerimizi yapan planlayan hepsi abd ve ab ülkeleri değilmidir.bir şey olmaz bunların en iyi yaptığı şey korkutmak sindirmek.rusya ya diş geçiremezler.ne de çin e öyle efelenip duruyorlar.

  • HÜLYA KOBALT15 Temmuz 2020 22:30

    buna inanıp hisselerinizi satmayın derim.bunların işi tehdit yerse.kimse artık abd yi takmıyorlarki.bence bu danışıklı bir döğüş.5 BM üyesi dünya yı parsellemişler.yalandan bir birleri ile it dalaşına giriyor izlemini verip küçük ülkeleri korkutup dünya yı paylaşıyorlar.bir defa ne çin, abd ve de rusya bir birleri ile savaşamazlar bu mümkün dahi değil.hepside biliyorlar.savaş olur ise savaşan ülkeler haritadan silinirler.

  • Bora15 Temmuz 2020 21:37

    Hey coni ateş etme arabada salatalık var

  • Hasan15 Temmuz 2020 21:32

    Bu adama da yazık hep konuştukları boş kalıyor.

  • fafa15 Temmuz 2020 21:13

    Sağa sola tehdit savurmayı bırakın,işinize bakın.Rusya ile hesabınız varsa kimseyi katmayın.

  • Eskici15 Temmuz 2020 20:24

    Tek numaranız dolarınız sadece reklam ülkesisiniz holywood filimlerinin reklamı ile bu günlere gelmiş bir ulkesiniz  sizin iki yuzlu  sahtekar olduğunuzu dünya anladı artik o yüzüden  bence çok konuşma batiyorsun

  • Onsuz Asla15 Temmuz 2020 20:20

    oldu canım bastığınız dolarlar yakında biryerinize kaçacak ozamanda burun havada konuşabilecekmisiniz merak ediyorum.

  • Mehmet15 Temmuz 2020 20:13

    Adamlar gerilimle besleniyor. .

  • Rıfkı 15 Temmuz 2020 20:08

    Çin boşuna diretmiyor , ABD ye boşuna rest çekmiyor.  ABD  Hep kendi istedikleri olsun istiyor 

  • Kaçan Grup15 Temmuz 2020 20:07

    pompacı

  • TARKUT TARKAN15 Temmuz 2020 19:54

    bunlar ne arkadaş .dünya nın başına bela bir ülke.her ülkeyi tehdit edip duruyorlar.sizler bizim ekmeğimizi aşımızımı veriyorsunuz.bize emirler savurup duruyorsunuz.üstüne üstlük ülkemizdeki tüm pislikleri ve şehitlerimizide sizler yaptınız.ortak olduğfumuz halde parasını peşin verdimiz halde f 35 uçak ve diğer silahları paramızla satmadığınız gibi karşımıza tetöristler çıkartıp ve düşmanlarımıza gelince beleş tırlar dolusu silah yardım ediyorsunuz.niyetiniz sizlerin nedir.

  • ekonomist/stratejist15 Temmuz 2020 19:50

    Ya bi git işine Tosun Pompeocum yav hehe heee :)