E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'den S-400 açıklaması: Türkiye'yi henüz ikna edemedik---

ABD'den S-400 açıklaması: Türkiye'yi henüz ikna edemedik

ABD'den S-400 açıklaması: Türkiye'yi henüz ikna edemedik
31 Ekim 2019 - 06:43 borsagundem.com

Trump'ın Moskov Büyükelçisi adayı Dışişleri Bakan Yardımcısı Sullivan, S-400'lerin faaliyete geçirilmemesi için Türkiye'yi ikna edemediklerini söyledi

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı John Sullivan, Washington’un tüm çabalara rağmen henüz Ankara’yı Rus S-400 hava savunma sisteminden vazgeçiremediğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump tarafından Moskova Büyükelçiliği görevine aday gösterilen Sullivan, Senato’nun Dışişleri Komitesi’ndeki oturumda, “Henüz bu noktaya ulaşamadık, NATO’daki müttefikimiz olan Türkleri, bu sistemlerden, savaşa tam hazır duruma gelmeden ve uçan araçları ‘renklendirmeye’ başlamadan vazgeçerek verdikleri zararı ortadan kaldırma ihtiyacı olduğuna ikna edemedik” dedi.

Sullivan, “CAATSA yaptırımlarını ve bu alımın önemli olup olmadığı konusu inceleniyor. Bu alımın önemsiz olduğunu söyleyemem, çünkü Çin’e karşı, S-400 ve uçak aldığı için yaptırım uyguladık” diye ekledi. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Memiş31 Ekim 2019 09:05

    Yaptırımlar , Ermeni tasarısı , Fetö nün barındırılması , ypg müttefiğimiz dir. felan felan saymakla bitmiyor.Türk askerine çuval geçirmeler , obamanın baseball sopası vs..... bunlar varken Türki ye s-400 konusunda nasıl ikna olacak.Dostluk karşılıklı olur verilen sözler tutulur.Aslında belki Trumpın hakkını yiyoruz nasıl olduysa suriye konusunda Türkiyenin yanın da durdu.Bunuda inkar etmemek lazım.

  • Türk 31 Ekim 2019 07:34

    ABD ye Türkiye düşmanlığının haddini ödememiz gerekir petriod vermediniz ve Rus uçağı düştüğünde NATO olarak bizi yalnız bıraktınız şimdi de daha da uzaklaştırıp düşmanlığı pekiştirmek için çapa gösteriyorsunuz bizim düşmalığmızı açık birşekilde görürseniz dünya liderliğiniz biter

  • Cego 31 Ekim 2019 06:56

    Siz kimsiniz ulan lauklar