E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem ABD'den Rusya'daki vatandaşlarına "ülkeyi terk edin" çağrısı---

ABD'den Rusya'daki vatandaşlarına "ülkeyi terk edin" çağrısı

 ABD'den Rusya'daki vatandaşlarına ülkeyi terk edin çağrısı
28 Eylül 2022 - 13:55 borsagundem.com

ABD’nin Moskova Büyükelçiliği kendi vatandaşlarının Rusya’yı terk etmesini istedi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Moskova Büyükelçiliği, Moskova’nın Ukrayna sınırında gerçekleştirdiği askeri faaliyetle atıfta bulunarak ABD vatandaşlarının ülkeyi terk etmeye hazırlanmalarını istedi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, açıklama üzerine ABD Büyükelçiliği’nin kınadı.

Rusya vatandaşlığına sahip ABD vatandaşlarının da askeri görev için çağrılabileceği bilgisine yer verilen açıklamada, böyle bir durumda ABD'nin söz konusu vatandaşlara yardımcı olamayabileceği kaydedildi.

Rusya’daki ticari uçuşların da kısıtlı bir durumda olduğuna dikkat çekilen açıklamada, Rusya'yı terk etmek isteyen ABD vatandaşlarının buna yönelik ayarlamalarını hızla yapmaları gerektiği belirtildi.

Açıklamada, "ABD vatandaşları, Rusya'ya seyahat etmemelidir ve Rusya'da ikamet eden kişiler, sınırlı ticari seyahat seçenekleri devam ederken Rusya'dan derhal ayrılmalıdır." ifadesine yer verildi.

Sınırların kapanmasından korkan Ruslar, Türkiye'ye kaçıyor

 

AB, Rusya'ya katılma referandumunu kınadı

 

Rusya, Mir ödeme sisteminin yurt dışında kullanımını teşvik edecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)