E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı---

ABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı

ABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı
05 Ağustos 2022 - 15:33 borsagundem.com

ABD'de tarım dışı istihdam beklentilerin oldukça üzerinde geldi.

ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından atılan sıkılaştırma adımlarının etkileri takip edilirken, bu etkilerin en önemli göstergelerinden biri olan tarım dışı istihdam beklentilerin oldukça üzerinde geldi.

ABD ekonomisinin teknik resesyona girmesinin ardından gözler bu verideydi.

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, Temmuz ayında tarım dışı istihdam 528 bin arttı. Piyasa beklentisi 258 bin artış gerçekleşeceği yönündeydi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )05 Ağustos 2022 17:41

    eee ne oldu şimdi ? ne anlam çıkartmak lazım :D  ... ABD ,FED geçmi adım attı, erkenmi adım attı sesleri kesildi. FED onca müdehaleye rağman geniş bir adım alanı ellerinde bulunuyor. Biden durumndan mutlu. en alt kesim emekçiler ezilmiyor,  İş sahaları açık, kapanan üretim hatları yok. çatır çatır üretim ve işçi açıkları ABD de var. Hemde unca değerli usd olduğu halde :D  Türkiye  18 kat eritti parasını, üretim hatları buna rağmen çalışmıyor, işsizlik tarihi rekolar kırıyor... ABD parası 18 kat değerli ama gidip windows, f35, roketler , askeri sistemler almak için usd ile kapılardayız :D .. yani ekonomik programımız ne kadar yanlış bir kez daha gördük. Seçim ekonomisi nasıl zarar veriyor onu bir kez daha gördük. ABD usd değerini azltmadan işsizlik ile tarihi mücadele edebiliyor. :D

  • ZELİHA KARAKUŞ05 Ağustos 2022 16:17

    ASSIN BE ANAM.............BENİM BORSA DA BİR TANE DAHİ HİSSE SENEDİM YOKTUR.BEN FULL ALTIN VE DÖVİZDEYİM.YAKINDA BORSALAR ÇÖKECEK .KARDEŞİNİZDE YAVAŞ YAVAŞ O ZAMAN BORSAYA GİRİVERECEKTİR.

  • Sapan Etkisi05 Ağustos 2022 15:44

    Fed piyasadan ciddi bir para çekmedi ve çekmiyor. Faiz artışlarının etkisi de 3 ay sonra görülmeye başlar.