E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de Menbiç endişesi---

ABD'de Menbiç endişesi

ABD'de Menbiç endişesi
24 Ocak 2018 - 03:54 borsagundem.com

ABD'li bir yetkili Reuters'e yaptığı açıklamada, asıl soru işaretinin Türklerin Menbiç'e girip girmeyecekleri olduğunu söyledi

İngiliz Reuters haber ajansının Afrin harekâtı ile ilgili görüşüne başvurduğu ismi açıklanmayan Amerikalı yetkililer, “Bizim için asıl soru işareti, Menbiç. Amerikan askerleri orada” yanıtını verdi.

Bir Amerikalı yetkili, “Menbiç, Koalisyon güçleri tarafından özgürleştirildi ve eğer Türkiye o yöne gitmeye başlarsa, buna daha farklı bir gözle bakılacaktır. Türkler bundan söz etti ama bizim de bulunduğumuz doğuya doğru ilerleyeceklerine dair bir işaret yok. Şu aşamada Afrin’de çok zor bir mücadele var ve daha doğuya gelmelerinden çok farklı bir durum söz konusu” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şimşek24 Ocak 2018 14:37

    Menbiç çok önemli. Kesin alınmalı. Afrin gibi zor değil. Eşkıya Fıratın doğusundan batısına geçmemeli. Amerika hem Münbiçte hem Rakkada Fıratı aştı. Rusya zaten çok rahatsız.

  • Emrullah 24 Ocak 2018 04:03

    Reis, sizi mimbiç’’tende çıkaracaktır. Dedi mi yapar