E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin8 film vizyona girdi---

8 film vizyona girdi

8 film vizyona girdi
01 Nisan 2016 - 12:57 borsagundem.com

Bu hafta 8 film sinema severlerle buluştu..

İşte bu haftanın sinema yepyeni sinema filmleri: Deliormanlı, Cloverfield Yolu No: 10, Bir Dilim Aşk, Suikastçi, Kartal Eddie, Somuncu Baba: Aşkın Sırrı, Yitik Kuşlar, Savva Küçük Savaşçı…

Deliormanlı

Avrupa şampiyonu boksör Savaş Türkyılmaz, nam-ı diğer Deliormanlı (Sarp Levendoğlu), eşinin ölümünden sonra boksu bırakmış, ringlerden uzaklaşmıştır. Ancak annesinin hastalığının gerektirdiği tedavi masraflarını ödeyebilmek için yeniden profesyonel boksa dönmeye karar verir. Bu esnada bir röportaj sırasında tanıştığı gazeteci Hülya Yiğit (Birce Akalay) ile arasında bir aşk başlar. Ünlü şampiyon Tommy Dixon ile karşılaşmaya hazırlanan Deliormanlı ve Hülya nın önündeki en büyük engel ise ünlü mafya babası ve menajer Tahsin Kara dır (Gürkan Uygun).
Filmin yönetmenliğini Murat Şeker yaparken oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Gürkan Uygun, Danny Williams, Neriman Derya Şensoy gibi isimler rol alıyor.

Cloverfield Yolu No: 10(10 Cloverfield Lane)

Genç bir kadın olan Michelle (Mary Elizabeth Winstead), geçirdiği trafik kazasının ardından kendini bir yeraltı sığınağında kapalı bulur. Sığınağın sahibi olan Howard (John Goodman), dünyada büyük bir kimyasal saldırı yaşandığını ve sığınağın dışında yaşamanın artık imkansız olduğunu anlatır. Ancak Michelle ne pahasına olursa olsun oradan kaçmak ve durumu kendi gözleriyle görmek için elinden geleni yapacaktır.
Filmin yönetmenliğini Dan Trachtenberg yaparken oyuncu kadrosunda John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr., Douglas M. Griffin, Cindy Hogan gibi isimler rol alıyor.

Bir Dilim Aşk(My Bakery in Brooklyn)

Anne ve babalarını aynı trafik kazasında yitiren 2 kuzen, Vivien (Aimee Teegarden) ve Chloe (Krysta Rodriguez), halaları Isabelle tarafından büyütülür. Isabelle vefat ettiğinde ünlü pastanesini iki kuzenine bırakır. Ancak kuzenlerin dükkanın yönetimiyle ilgili birbirinden farklı fikirleri vardır, Vivien dükkanın daha önceki çizgisini sürdürmesinden yanadır, Chloe ise çalıştığı popüler restoranın da etkisiyle her şeyi yenileme taraftarıdır. İkili arasındaki çatışma giderek artarken dükkanın çok ciddi borçları olduğu ve haciz ihtimalinden haberdar olurlar. Kuzenler bir yandan dükkanı kaybetmemek için işbirliiği yapmaya karar verirken, diğer yandan peşlerinden koşan iki erkeğin ilgisine yavaş yavaş karşılık vermeye başlayacaktır.
Filmin yönetmenliğini Gustavo Ron yaparken oyuncu kadrosunda Aimee Teegarden, Krysta Rodriguez, Blanca Suárez, Ward Horton, Josh Pais gibi isimler rol alıyor.

Kartal Eddie(Eddie The Eagle)

İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle’ ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Edwards’ın spora ‘asla ölüm deme’ yaklaşımı tasvir edilir. Eddie kayakla atlamaya başlamadan once bir çok spor dalında şansını dener. 1984 Kış Olimpiyatları nda İngiliz takımına giremez ve dalını kayakla atlama olarak değiştirir.
Filmin yönetmenliğini Dexter Fletcher yaparken oyuncu kadrosunda Hugh Jackman, Christopher Walken, Taron Egerton, Jessica Williams, Tim McInnerny gibi isimler rol alıyor.

Somuncu Baba: Aşkın Sırrı

Hamid, daha henüz gençken babasını kaybetmesinin travması ile sarsılır. Yaşadığı acı sonucu kendisini bulma yoluna girer ve bir dergaha sığınır. Buradaki diğer müritler gibi dergahın günlük işlerine yardımcı olur ve ekmek pişirmeye başlar. Bir yandan da ilim derslerini sıkı sıkıya takip eder. Kısa sürede hocasının gözdesi halir; yine hocasının isteği ile Hamid sürpriz bir evliliği kabul etmek zorunda kalır. Fakat onun içinde adını koyamadığı İlahi Aşk ı arama arzusu çoktan yeşermiştir...
Filmin yönetmenliğini Kürşat Kızbaz yaparken oyuncu kadrosunda Fırat Tanış, Furkan Palalı, Gürkan Uygun, Tuvana Türkay gibi isimler rol alıyor.

Suikastçi(Nie Yin Niang)

Çin İmparatorluğu nun iktidar kavgaları yaşadığı 9. yy da, muhalefetin önde gelen generallerinden birinin 10 yaşındaki kızı Nie Yinniang Jiaxin adlı bir rahibe tarafından kaçırılır ve mutlak itaatle gerçek bir ölüm makinesi olarak yetiştirilir. Aldığı görevlerin birinde kurbanına gösterdiği şefkat belirtisi, işi başaramamasına yol açar ve rahibe onu cezalandırmak için ona çok zor bir görev verir: Doğduğu topraklar olan Kuzey Çin bölgesinde ordu komutanı olan kuzeni ve beşik kertmesi Tian Ji an ı öldürmek. Yinniang, sevdiği adamı öldürmek ve kölesi olduğu rahibeye isyan etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
Filmin yönetmenliğini Hsiao-hsien Hou yaparken oyuncu kadrosunda Shu Oi, Chen Chang, Satoshi Tsumabuki, Ethan Ruan, Nikki Hsin-ying Hsieh gibi isimler rol alıyor.

Yitik Kuşlar

1915 yılında, Anadolu da bir Ermeni köyündeyiz... Varlıklı bir ailede büyüyen iki kardeş olan Maryam ile Bedo zamanlarının çoğunu herkesten gizledikleri güvercinlikte oynayarak geçirirler. İki kardeş bir gün ormanda gezinirken adını Baçik koydukları mavi bir kuş bulurlar. Bir sabah Baçik e bakmak için ailelerinden habersiz evden kaçıp gizli güvercinliklerine giderler. Evlerine geri döndüklerinde kimseyi bulamadıkları gibi, köylerinde de kimse kalmamıştır. İki kardeşi ailelerini bulmaya çalıştıkları zorlu bir macera beklemektedir.
Filmin yönetmenliğini Ela Alyamaç, Aren Perdeci yaparken oyuncu kadrosunda Dila Uluca, Arto Arsenyan, Heros Agopyan, Ahmet Uz, Takuhi Bahar gibi isimler rol alıyor.

Savva Küçük Savaşçı(Savva: Heart of the Warrior)

10 yaşındaki Savva nın yaşadığı köy, öfkeli sırtlanların tehdidi altındadır. Yine sırtlanların saldırdığı bir gece Savva kendini masallarda duyduğu bir diyarda, Angee adlı beyaz bir kurdun yanında bulur. Çok sevdiği annesini ve köyünü sırtlanlardan kurtarabilmek için ünlü bir sihirbazı bulmak ve onun eğitimiyle güçlü bir savaşçı haline gelmek gerekmektedir. Ancak sihirbaza giden yol oldukça zorludur. Yine de yanındaki arkadaşlarıyla birlikte bu tehlikeli yolculukta sonuna kadar gitmeye kararlıdır.
Filmin yönetmenliğini Maksim Fadeev yaparken seslendirenler arasında Atilla Şendil, Erdem Çalışkan, Bedia Ener, Yeşim Kopan, Fatih Özacun gibi isimler var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)