E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa6 şirkette taraf bilgisi yayınlanacak---

6 şirkette taraf bilgisi yayınlanacak

6 şirkette taraf bilgisi yayınlanacak
31 Ağustos 2017 - 10:55 borsagundem.com

Borsa İstanbul periyodik olarak değiştirdiği taraf bilgisi yayınlanan şirketleri açıkladı

Borsa İstanbul 6 şirket için taraf bilgisi yayınlayacak. Arçelik, Koza Aaltın, Soda Sanayi, Turkcell, Tekfen ve Türk Telekom'da alım-satım yapan aracı kurumlar Eylül ayından itibaren görülecek.

Borsa İstanbul'un açıklaması şöyle:

2017/36 sayılı duyurumuz ile bildirildiği üzere: Borsamız yönetim kurulunun 29/12/2016 tarihli toplantısında işlem verilerinde taraf bilgisinin gösterilmesine ilişkin uygulamanın, piyasa üzerindeki etkilerinin izlenebilmesi amacıyla deneme amaçlı olarak başlatılması uygun görülmüştür.

Bu doğrultuda; 2017 yılının Eylül ayında taraf bilgisi yayımlanacak olan paylar ARCLK, KOZAL, SODA, TCELL, TKFEN, TTKOM olarak belirlenmiştir.

05/09/2017 tarihinden itibaren TUPRS, ENKAI, OTKAR, SAHOL ve GARAN paylarında taraf bilgisi yayını kapatılacak; ARCLK, KOZAL, SODA, TCELL, TKFEN ve TTKOM paylarında taraf bilgisi yayını başlayacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oonal31 Ağustos 2017 11:36

    Ne yapmaya calisiyirsun borsa İstanbul? Şeffafligi iyice kaldiriyorsun. Hep buyuk oyuncularin lehine uygulamalar baslatiyorsun. Ne oldu? Kucukler buyuklerin gozunu mu korkuttu? Buyukler artik istedikleri kadar kar mi edemiyor? Domates satana bunun fiyati ne kadar? Diye soruldugunda, 1 tl ver fiyatini soyleyeyim sacmaligini da birak artik (Anlik fiyat bilgisi goruntuleme) Ticaretin ruhuna aykiri uygulamalar yapmayin. Kanimca kanunlara aykiri uygulama olan anlik fiyati ucretli gorme uygulamasina da son verin artik. Alirken satarken komisyon ve vergisini odeyenler sistem icinde olanlar ne diye ekstra ucretler odesin. Ozel bankalar gibi kucuk yatirimciyi bezdirdiniz.