E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem4 Rus gemisine el konuldu---

4 Rus gemisine el konuldu

4 Rus gemisine el konuldu
05 Aralık 2015 - 12:41 borsagundem.com

Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemi Samsun Limanı'nda yapılan PSC denetimleri sonucu tutuklandı

Türkiye ile Rusya arasında hava sahası ihlali sonucu Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesiyle başlayan kriz, denizcilik sektörünü de derinden etkilemeye başladı.

4 RUS GEMİSİ ALIKONULDU

Son bir hafta içerisinde Rusya limanlarına yük taşıması yapan 5 Türk bayraklı gemiyi, Port State Control (PSC) denetimine tutan Rus Denizccilik İdaresi Müfettişleri, hazırladıkları raporlar çerçevesinde Novorossisk Limanı'nda tutuklaması üzerine, mütekabiliyet esasları çerçevesinde, Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemi Samsun Limanı'nda yapılan PSC denetimleri sonucu tutuklandı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Son bir hafta içinde Rusya'nın Novorossisk Limanı'na sefer yapan M/V MEYRA, M/V ADALADY, M/V HALIL SAHIN, M/V MERT DEVAL, ve M/V MAHMUT SAKA isimli Türk bayraklı gemiyi seferden men eden Rusya Denizcilik otoritesine misilleme yapan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı PSC Müfettişleri, Türk limanlarına sefer yapan 4 Rusya Federasyonu bandralı M/V OMSKIY 105, M/V RUSICH 1,  M/V NEVA ve M/V CRYSTAL isimli gemileri Samsun Limanı'nda PSC denetimine sokarak, seferden men etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • akan05 Aralık 2015 21:31

    enim gel sen bizim kapının köpeği ol

  • nur çel05 Aralık 2015 20:05

    Sen zavallısın DC herkese çamur atıyorsun senin neslin bozuk gibi öz eleştiriden haberin yok

  • ibrahim ozel05 Aralık 2015 18:07

    ne yazıkki bizler kuyruk acımız varsa milletçe birlik olmamız gereken konularda bile bir olamıyoruz çok yazık tsk nın arkasındayız moskofun karşısındayız bunu bile diyemiyorsan kalbine bir bak yazık

  • DC05 Aralık 2015 13:50

    sen kimin uşağısın ki rusyayı savunuyorsun emin güney haddini bil bu mesele milli bir meseledir.Bu günlerde kimin Türk kim rus olduğu bir bir ortaya çıkıyor

  • Krım 05 Aralık 2015 13:12

    Bu putin ile Erdoğan kapışması, iki kederde sonsuz değil, sonra ilişkiler normalleşmeye başlar.

  • emin güney05 Aralık 2015 12:56

    Rusya'nın Türk vatandaşlarına vize uygulaması kararına Türkiye'den karşılık gelmedi... Adam olun siz de Rusya'ya vize koyun, yer mi ?

  • emin güney05 Aralık 2015 12:49

    uçak uçuramıyorsun, hala abd uşaklığı peşindesin...