E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor35'lik Drogba'ya Barça'dan teklif---

35'lik Drogba'ya Barça'dan teklif

35'lik Drogba'ya Barça'dan teklif
18 Kasım 2013 - 10:30 borsagundem.com

Galatasaray’da Fildişili yıldızı Didier Drogba için İspanya’dan gelen Barcelona iddiası gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba için İspanya’dan gelen iddia gündeme bomba gibi düştü. Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen “Sport” gazetesi, devre arasında bir forvet transferi yapmaya düşünen Barcelona’nın listesindeki isimlerden birinin de Drogba olduğunu yazdı.

Dortmund forması giyen Lewandowski ve Manchester City’nin golcüsü Sergio Aguero’nun da listede yer aldığı ancak bu transferlerin yüksek maliyet nedeniyle ilk etapta düşünülmediği belirtildi. Haberde, Drogba’nın sezon sonu sözleşmesi biteceği için Galatasaray’ın da devre arasında para kazanmak için oluşacak bir teklifi değerlendirmeye sıcak bakabileceğine de yer verildi.
 
Yönetim gülerek karşıladı 
Sarı-Kırmızılı yönetimin bu iddialara tepkisi ise çok net oldu. Söz konusu iddiayı gülerek karşılayan başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere Galatasaray yönetiminin, “Ne kendisi gitmek istiyor ne de biz göndermek istiyoruz. Önerilecek paranın miktarının bile önemi yok. Satılması kesinlikle söz konusu olamaz” görüşünde olduğu öğrenildi.
 
Sarı-Kırmızılı yönetimin, daha önce Muslera, Sneijder, Burak Yılmaz için, “Satılmayacak oyuncu yoktur. Değeri bulunursa herkes satılır” açıklamasına karşılık Fildişili yıldız için bu düşüncede olması dikkat çekti. Yönetimin, Drogba’ya sergileyeceği performansa göre sezon sonunda 1 yıl daha imza attırmayı planladığı ifade edildi.
 
Cimbom sevgisi bambaşka
Drogba’nın da Galatasaray’dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığı belirtildi. Fildişili oyuncunun, Sarı-Kırmızılı takımı inanılmaz derecede benimsediği hatta ülkesindeki çocuklara yardım etmek için her ay GS Store’dan belli miktarda Sarı-Kırmızılı formayı alıp gönderdiği, bu yolla takımın tanıtımını bile yaptığı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)