E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri3 şirkette ortaklık yapısı değişti---

3 şirkette ortaklık yapısı değişti

3 şirkette ortaklık yapısı değişti
10 Nisan 2020 - 10:19 borsagundem.com

MTRYO, ATAGY, AVGYO'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu

BORSAGUNDEM.COM

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince MTRYO, ATAGY, AVGYO'da ortaklık yapısının değiştiği duyuruldu.

Borsa İstanbul'da hedef 100 bin seviyesi

Hareketlenmesi muhtemel 5 hisse 10/04/2020

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RENCER10 Nisan 2020 13:24

    MEPET, METRO, MTRYO, ATLAS , AVGYO  gruba ait bu hisselerden uzak durun bi halt olmaz bu gurubun kağıtlarından  3.30 maliyetli elimde mepet var 2.45 maliyetli metro var halen bekliyorum malesef   ytd

  • RENCER10 Nisan 2020 13:11

    MEPET, METRO, MTRYO, ATLAS , AVGYO  gruba ait bu hisselerden uzak durun bi halt olmaz bu gurubun kağıtlarından  3.30 maliyetli elimde mepet var halen bekliyorum malesef   ytd 

  • andraike10 Nisan 2020 12:40

    gerçekden tam kumar gözaltı pazarına alınıp kapatılmasını talep ediyorum yazıklar olsun bir daha yazıklar olsun  bu hissede alttan aldın yukarıdan verdin diyelim diğerinde bir çarparlar, evinin yolunu şaşırırsın. BU TÜR HİSSELERE BULAŞMAYIN... BU HİSSELERE       MTRYO - MEPET -METRO - AVTUR - ATLAS                      (M)  (M)  (M)  (M)  (M) 

  • sadeceborsaicin10 Nisan 2020 12:34

    Şu Galip Öztürk hisselerine kimse neden dur demiyor. Kumarhane gibi. Ne zaman en çok yükselen ve azalan hisselere baksanız bunun bir hissesi var. Bu kadar spekülatif kağıtlar ile BİST'e olan güven nasıl sağlanacak? Meclise veya savcılara bu konu ile ilgili başvuru yapılmalı.                   

  • hamdi_alakan_198010 Nisan 2020 11:09

    bu işin tesellisi kalmadı. düşeceği yere kadar düştü..daha da düşerse cnm yanmaz..maliyet 4 ...sizden ricam ben sölemiştim yok dahada düşecek gibi olumsuz yorumlar yapıp canı yanmış insanların dahada üzülmesine sebep olmamanız. teşekkürler                  

  • enpara_201510 Nisan 2020 11:05

    bu kağıdın dizginleri galibin elinde isterse göğe çıkartır isterse yerin dibine sokar. Ağanın göz ardı ettiği tek şey şu an bistte pd/dd en düşük hisse metro. bunun anlamı ise yatırımcı ben sana güvenmiyorum arkadaş demektir. Eğer büyük hedeflerim var ciddi işler peşindeyim diyorsa kağıdını hiçbir gelişme olmaksızın en az defter değerine getirmeni lazım. Yoksa inandırıcılığın kalmaz. Zaten güvenilir olmayan birisin birde kağıdını sürekli baskı altında tutarsan ağzınla kuş tutsan - hadi ordan çaycı kim takar seni aşağılanmasından kendini kurtaramazsın.                   

  • akin_yarimca_197310 Nisan 2020 11:04

    borsada grafik teknik filan yoktur,bunları yapan broker de figürandan başka bişi değildir,yok omuzu başı da kandırmacadır,yersen tabi!borsada yatırımda yoktur,para babası vardır.bunlar ellerinde kumanda,teknik analiz grafik yapanlara bi taraflarıyla gülerler.paşa gönülleri ve kafalarında hesapları vardır,birde kullanmak için jurnelleri,istedikleri zaman istedikleri hisseyi vezir,istemediklerini rezil ederler,bize de düşen,organlarının keyfini beklemek.borsada bilen olmaz,zira;yoksa teknikçi villada,analizci rezidans da otururdu.                  

  • burak_budak_198810 Nisan 2020 10:43

    maliyeti düşüre düşüre 3 e kadar düşürdüm. daha elim gitmiyor. satsam mı acaba ? daha nereye kadar düşer  yorumu olan varmı _?

  • Matçi10 Nisan 2020 13:31

    Hangi hisse

  • kishkirdim10 Nisan 2020 10:41

    kumar kağıdı o yüzden. hızlı çıkar hızlı iner. bi bakmışsın zenginsin, bi bakmışsın eline vermişler elinde kalmış.

  • sozcihan10 Nisan 2020 10:40

    bu adam tüm kağıtlarında bu ay için 50 bin ve üzeri satış yapacam diyor. daha ne duruyoruz ki. yukseldikçe satacak işte... bi halt olmaz bu gurubun kağıtlarından.bu adam tüm kağıtlarında bu ay için 50 bin ve üzeri satış yapacam diyor. daha ne duruyoruz ki. yukseldikçe satacak işte... bi halt olmaz bu gurubun kağıtlarından.

  • boratimur10 Nisan 2020 10:39

    Aynı nitelikteki METRO, MTRYO, ATLAS ve AVGYO MEPET şirket birleşimine gitmesi ortaklık için faydalı bir yapılanma olur. (Oyak çimento şirketleri, Şişecam şirketleri gibi). Borsa şirketlerinin daha hacimli ve derin olması, Borsa İstanbula nitelik kazandırması için aynı gruba ait aynı veya benzer faliyet alanları olan şirketlerin birleştirilmesi doğru bir girişim olur. Ayrıca bu icra şirketlere önemli yönetsel ve operasyonel tasarruflar sağlar.