E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine ilgi büyük---

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine ilgi büyük

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine ilgi büyük
09 Ekim 2019 - 13:10 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dış krediyle yapmayı planladıkları 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine yerli ve yabancı firmaların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "İhale için önümüzdeki günlerde ilana çıkmayı hedefliyoruz." dedi.

Turhan, Congresium Ankara'da düzenlenen 4'üncü Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nın açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesinde gelinen aşamayı değerlendiren Turhan, "Dış krediyle yapmayı planladığımız 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne yerli ve yabancı firmalar yoğun ilgi gösteriyor." diye konuştu.

Dünyada finans piyasalarının normalleşmesiyle projeye ilgi duyan firma sayısının arttığına dikkati çeken Turhan, tünelle ilgili proje çalışmalarını ve ihale ön hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirdi.

Turhan, "Uygun şartlarda finansman sağlayan firmalar arasında yapılacak ihale için önümüzdeki günlerde ilana çıkmayı hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

"1915 Çanakkale Köprüsü planlandığı gibi devam ediyor"

Bakan Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin soru üzerine, çalışmaların planlandığı gibi devam ettiğini söyledi.

Çanakkale Boğazı'ndan 2022'de lastik tekerlekli araçların geçeceği bilgisini veren Turhan, "Araçlarımız beklemeden, durmadan 5 dakikada Gelibolu'dan Çanakkale'ye geçmiş olacak." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alper09 Ekim 2019 15:13

    SİZ HİZMET YAPIYORUZ DİYORSUNUZ DA.. BEN O KÖPRÜDEN YOLDAN, YÜKSEK FİYATLAR YÜZÜNDEN GEÇEMEDİKTEN SONRA SİZİN HİZMETİNİZİ NE YAPAYIM BEN.. HİZMET Mİ BU..?? GEÇİN BUNLARI.. EĞİTİME ÖNEM VERİN.. TARIMA ÖNEM VERİN ÜRETİN.. SATMAYIN ARTIK..

  • salim09 Ekim 2019 14:32

    İstanbula yatırım yapılmasın artık,,insanları üst üste mi bindireceksiniz,,trafik felç.Finans merkezi Ataşehirden adım adım gidiyoruz,burayı halledin önce.

  • KERİM09 Ekim 2019 14:22

    NASIL OLSA YÜKSEK KAR GARANTİ TABİİKİ İLGİ BÜYÜK OLUR DENETLEYEN DE YOK

  • ...09 Ekim 2019 13:30

    hocam o tuneli deilde, evleri binaları hastaneleri, polis merkezlerini deprem toplanma yerlerini yenileseniz? uniler okullar.. vb... ne için var yolda. tunelte. zaten en az 250 tl olur 20 tl lık yol. gerek yok