E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem3 ilin emniyet müdürü görevden alındı---

3 ilin emniyet müdürü görevden alındı

3 ilin emniyet müdürü görevden alındı
27 Ocak 2024 - 08:10 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı kararıyla; Adana, Iğdır ve Siirt emniyet müdürleri görevlerinden alındı, yerlerine yeni isimler atandı. 20 vali yardımcısı ve 127 kaymakam ataması yapıldı. Eti Maden İşletmeleri'ne de genel müdür atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeni atamalar gerçekleşti. Adana, Iğdır ve Siirt’in emniyet müdürleri görevden alınırken üç şehre yeni isimler atandı. Kararla 20 şehre yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye de yeni kaymakam ataması yapıldı. 

Karara göre, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alınırken, yerine Ahmet Hakan Arıkan; Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca görevden alınırken, yerine Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken, yerine Necmettin Öztürk atandı.

Karara göre ayrıca 127 ilin kaymakamı ve 20 şehrin vali yardımcısı değişti. Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı. 

Eti Maden'e Genel Müdür ataması

Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi. 

Yargıtay üyeliğine atama kararları Resmi Gazete'de

 

İki bakanlığa üst düzey atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı

 

Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2 üniversiteye rektör ataması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)