E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin290 euroya Tarkan'ı dinleyecek---

290 euroya Tarkan'ı dinleyecek

290 euroya Tarkan'ı dinleyecek
27 Ekim 2015 - 11:39 borsagundem.com

Geçen yıl Türk elitleri ile dünya jet-set'ini 'şıkıdım şıkıdım' oynatan Tarkan, Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nu bir kez daha devleşecek

Monako Prensi'nin şirketi Monte Carlo Societe des Bains de Mer (SBM), geçen yılki Tarkan konserinden çok memnun kalmış ve Megastar'ı ikinci kez Monako'da sahneye çıkarmaya karar vermişti.

SBM, Monako'nun dünyaca ünlü meydanı Place du Casino da dahil olmak üzere tüm sokakları ve otelleri, Tarkan'ın posterleriyle süslemişti. 30 Ekim'de Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nda sahneye çıkacak Tarkan'a olan ilgiyi öğrenmek için Monte Carlo SBM Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi Hülya Biren'i aradım. 850 kişilik salonun tüm biletlerinin tükendiğini, Türkiye'den de 260 kişinin Tarkan konserinde olacağını söyledi. 

BİLETLER 290 EURO 

Dünya jet-set'inin buluşma mekanı olan Monako'nun yüksek sezonu, Nisan ile Eylül ayları arasında gerçekleşiyor. Tarkan'ın, 30 Ekim'de 850 kişilik salonun tamamını doldurabilmesi gerçekten büyük bir başarı.

Bu arada Türk elitlerimizin yanı sıra 290 Euro'luk biletleri kapışan 590 kişilik yabancı Tarkan hayranları, Fransızlar, Monakolular, Azeriler, Ruslar ve İtalyanlar'dan oluşuyormuş. İtalyan Markiz Roberta Gilardi-Sestito da konserde olacakmış.
Geçen yıl Türk elitleri ile dünya jet-set'ini 'şıkıdım şıkıdım' oynatan Tarkan, Monte Carlo Yıldızlar Salonu'nu bir kez daha Türkçe şarkılarla inletecek. 

Tarkan'ın Monako konserini izlemeye gidecekler arasında, Serdar Ortaç'ın da olduğunu öğrendim. Türkiye'de hiçbir Tarkan konserinde görmediğim ünlü popçunun Tarkan'ı dinlemek için Monako'ya gitmesine çok şaşırdım doğrusu.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında; 40'ıncı yılını kutlayan ve sayısız dünya starını ağırlayan Monte Carlo Sporting Festival'in kapanış konserini veren Tarkan, bu festivalde sahneye çıkan ilk Türk sanatçı olmuştu. (Bülent Cankurt/Günaydın)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)