E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem20 ilde 'çocuk istismarı' operasyonu---

20 ilde 'çocuk istismarı' operasyonu

20 ilde 'çocuk istismarı' operasyonu
26 Ocak 2024 - 16:45 borsagundem.com

Ankara merkezli 20 ilde, sosyal medyadan çocukların cinsel istismarıyla ilgili ürettiği içerikleri paylaştığı ileri sürülen 37 şüphelinden 35'i gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları temin eden, başkalarının kullanımına sunan ve satan şüphelilere yönelik soruşturma başlatıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, gözaltına alınan S.K'nin cep telefonundaki incelemede, çocuklara ait istismar içeriğine rastlanılması ve şüphelinin sohbet uygulamalarındaki gruplarda aktif olarak bulunduğunun belirlenmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

37 kişi tespit edildi

Ankara Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma sonucu bir sohbet uygulaması içerisindeki gruplarda çocukların kullanıldığı müstehcen yayınların temin edildiği, başkalarının kullanımına sunulduğu ve satıldığına dair tespit üzerine bu gruplarda aktif olarak bulunan 37 şüpheliye yönelik gözaltı işlemi başlatıldı.

20 ilde eş zamanlı operasyon

Soruşturma kapsamında Ankara merkezli, Adana, Ağrı, Aydın, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, İstanbul, Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Yalova'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.

İkametlerindeki aramalarda çok sayıda dijital materyal ile ruhsatsız silah ve av tüfeği ele geçirildi.

Tutuklanma talebi

Ankara'ya getirilen ve emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye götürüldü. Şüpheliler, sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Güvercin katilinin çocuk istismarından suç kaydı ortaya çıktı

 

Çocuk istismarı ve seks ticaretiyle suçlanan ABD'li milyarder intihar etti

 

Çocuk istismarı suçunda korkunç rakamlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İdam şart 26 Ocak 2024 17:59

    Soysuzlar, hapiste inşallah gerekeni yaparlar bunlara pislikler

  • Ateşleri bol olsun26 Ocak 2024 17:45

    Yazıklar olsun. Sorsan yüzde 99'u müslüman ülkeyiz, yalan dolan hep

  • Baran26 Ocak 2024 17:42

    Ne kadar çok sapık varmış.  Sadece Türkiye de değil. Dünya nın her yerinde insanlık süratle ölüyor.    İdeoloji=sapıklık  katletmenin bile kendi hastalıklı kafalarında öeşru gören hayvanların adaletin tecellisi için itlaf edilmesi gerek.  Sonu gelmek bitmeyen cinayetler huzursuzluklar iç ve dış savaşlar hep kötünün yanında yer almayı erdem bilen politikacılar.  Gerçekten bu ülkeye bir diktatör gerekli başta sapuk ve katilleri gaz odalarında  gebertip. Olu olmaz bu ülkenin ayağına dolaşan tiplerie de bir ayar verirsen bak nasıl her şey düzeliyor. En azından bir müddet için.

  • Cehennem ateşi26 Ocak 2024 17:18

    Lanet olası hayvanlar, ahlaki çöküş had sayfada kıyamet kopsada kurtulsak

  • Anonim26 Ocak 2024 17:10

    Ahlaksız köpekler, icerde hakkınızı verirler, dışarıda adalet yok içeride var