E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem14 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var---

14 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var

14 ilde FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
26 Mart 2019 - 07:55 borsagundem.com

FETÖ/PDY'nin TSK yapılanmasına yönelik Muğla merkezli 14 ilde düzenlenen operasyon kapsamında 15'i muvazzaf asker, 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca örgütün TSK'daki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, "ardışık arama" sistemiyle haberleştikleri tespit edilen 15'i muvazzaf asker, 17 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

Deniz Kuvvetleri, Sahil Güvenlik ve JandarmaGenel Komutanlığı personeli olan subay ve astsubay rütbesindeki şüphelilerin yakalanması için Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Muğla, İstanbul, Aydın, Yalova, İzmir, Kocaeli, Çanakkale, Sivas, Hakkari, Erzincan, Antalya, Isparta, Aksaray ve Samsun'da eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ26 Mart 2019 08:46

     FETÖ İLLETİ KURUTULMALI ÖZEL HAREKAT MERKEZİNİ BİLE BOMBA YAGDIRACAK KADAR GÖZÜNÜ KAN BÜRÜMÜŞ BU HAYİNLERİN MASUMİYETİNE İNANDINMI YARINLARDA GELİP KAFANA KURŞUN YERSİN ŞİMDİDE SEÇİMLERDE BAZILARI ORTAYA ÇIKIP MASUMİYETİNİ ANLATSADA SAKIN ALDANMAYIN HAYİN ASLA HAYİNLİKTEN VAZ GEÇMEZ PKK VE FETÖ İÇİMİZDEKİ EN AZILI SİNSİ HAYİNDİR.