E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin11 film vizyonda---

11 film vizyonda

11 film vizyonda
08 Nisan 2016 - 15:29 borsagundem.com

Sinemalarda bu hafta 6'sı yerli 11 yeni film vizyona girdi

Hafta sonu sinema salonuna gidip film izlemek isteyenler iki arada bir derede kalacak gibi görünüyor. Bu hafta 6'sı yerli toplamda 11 yeni film vizyona giriyor. Ağırlıklı olarak komedi türünde filmlerin vizyona girdiği 8 Nisan haftasında İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Cengiz Bozkurt, Gupse Özay gibi isimlerin yer aldığı Küçük Esnaf dikkatleri üzerine çekiyor. Korku tutkunlarında merak uyandıran Ölümcül Oyun ve Azem 3: Cin Tohumu izleyiciyle buluşuyor. 

 KÜÇÜK ESNAF
Televizyon ve sinemanın tanınmış isimlerini bir araya getiren Küçük Esnaf, İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'ın yazmış olduğu senaryodan perdeye aktarılıyor. Bedran Güzel'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Cengiz Bozkurt, Gupse Özay, Cezmi Baskın, Ünal Yeter, Olgun Toker, Zeynep Koçak ve İbrahim Büyükak gibi isimler yer alıyor. Film, kendi yağında kavrulan iki insanın boylarından büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını eğlenceli bir dille anlatıyor.

 AZEM 3: CİN TOHUMU
Azem film serisinin üçüncüsü olan Azem 3: Cin Tohumu hikayesine kaldığı yerden devam ediyor. Yerli korku filminin yönetmen koltuğunda Hürcan Emre Yılmazer otururken oyuncu kadrosunda Veysi Alışkan, Muhammet Kulu, Yeşim Egemen Özaydın, Nurettin Örük, Revşan Genç gibi isimler yer alıyor. Yaşanmış gerçek hikayeleri işleyen film Türkiye'nin bir çok yerinden gönderilen 5 bine yakın fotoğraf, kayıt ve belge gibi bir çok cin hikayelerinin içinden seçildi.  

KIZKAÇIRAN
8 Nisan haftasının yerli komedilerinden biri olan Kızkaçıran filminin senaryosunu ve yönetmenliğini Korhan Uğur üstleniyor. Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Yüksel Ünal, Aydan Burhan, Barış Kıralioğlu gibi isimlerin yer aldığı film, gelin ve damatı birlikte kaçıran Ahmet'in komik hikayesine odaklanıyor. 

ZOOLANDER 2
2001 yılında ilk filmi giren Zoolander'in devamı vizyonda! İlk filmde olduğu gibi Ben Stiller ve Owen Wilson'ın başrolde olduğu Zoolander 2'de Benedict Cumberbatch, Christina Taylor, Penélepe Cruz, Kristen Wiig, Cyrus Arnold, Will Ferrell, Billy Zane, Fred Armisen, Justin Bieber, Kyle Mooney, Kim Kardashian, Ariana Grande ve Lewis Hamilton gibi isimler yer alıyor. Ben Stiller'ın aynı zamanda senaryo ve yönetmenliği de üstlendiği film, popülaritesini kaybeden iki yıldız Derek ve Hansel'in ölen altı pop yıldızının peşine düşmelerini anlatıyor. 

ÖLÜM EMRİ
Bu haftanın tek aksiyon filmi olan Ölüm Emri beyaz perdenin usta isimlerinden Alan Rickman'ın kanlı canlı göründüğü son film olma özelliğini taşıyor. Filmin yönetmenliğini Gavin Hood üstlenirken Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Jeremy Northam, Phoebe Fox gibi isimler yer alıyor. Film, uzaktan kumanda edilen uluslararası savaş endüstrisinin dünyasını gün yüzüne çıkarıyor. 

TÜRK LOKUMU
Deniz Denizciler'in yönetmen koltuğunda oturduğu film bu haftanın yerli komedilerinden. Mustafa Topaloğlu, Oya Aydoğan, Metin Yıldız, Alper Rende, Tuğba Ekinci gibi isimlerin yer aldığı film ilk fragmanıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Film, kendi hayatına odaklanan bir Anadolu gencinin İstanbul'a gelmesiyle birden bir değişen hayatını anlatıyor. 

BABA MİRASI
Sefa Özçelik'in yönetmen koltuğunda oturduğu film babalarının vasiyeti üzerine köy hayatına alışıp mirası hak etmek isteyen üç kardeşin eğlenceli hikayesine odaklanıyor. Filmde Yakup Yavru, Mehmet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)